Smiljanić oštri 'Čarapane' za Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.09.2014.
17:14
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Pauza u domaćem fudbalskom šampionatu jako je dobro došla fudbalerima i stručnom štabu Napretka iz Kruševca koji će u Kosjeriću pokušati da podignu nivo forme pred nastavak sezone i duel sa Crvenom zvezdom.

Facebook: Branko Smiljanic
Facebook: Branko Smiljanic

Povezane vesti

Ekspedicija FK Napredak iz Kruševca iskoristila je pauzu u šampionatu da se preseli u Kosjerić gde će novoizabrani stručni štab pokušati da poradi na podizanju forme kod igrača i dodatnom uigravanju ekipe nakon lošeg otvaranja sezone.

"Pripreme teku po planu i programu. Pojačali smo rad i radimo pre svega na izdržljivosti i snazi. Igrači imaju dva treninga dnevno, s tim što se popodne rade taktički treninzi sa loptom" objasnio je trener Branko Smiljanić.

Iskusni fudbalski trener preuzeo je Napredak tek posle tri odigrane utakmice a debi još uvek nije imao usled kazne koju mu je prošlog proleća izrekla Disciplinska komisija FSS.

U četvrtom kolu Napredak je sa klupe vodio Smiljanićev pomoćnik ali će zato na mini-pripremama igrači raditi isključivo po instrukcijama novog trenera.

"Povređeni igrači se priključuju ekipi, danas je Cvetković odradio trening sa ekipom, a Mbođ ima svoj proces oporavka koji odlično napreduje" raportira Smiljanić.

U subotu će "Čarapani" odigrati prvi od dva prijateljska susreta u Kosjeriću a prvi rival biće ime superligaš iz Čačka.

"Utakmica se igra iz punog napora, jer će igrači pre podne imati trening. Plan boravka je produžen, pa ćemo u utorak odigrati još jednu utakmicu u 16 časova sa domaćom Crnokosom, i u večernjim satima stižemo u Kruševac" zaključio je trener Napretka.

Po povratku u Kruševac fudbaleri će dobiti slobodan dan a od narednog četvrtka počinju pripreme za spektakl koji je zakazan za 13. septembar kada pod Bagdalu stiže aktuelni šampion Srbije, ekipa Crvene zvezde predvođena bivšim trenerom Kruševljana Nenadom Lalatovićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke