Smiljanić (ne)može na klupu Napretka?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.08.2014.
17:07
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca mogao bi da se nađe u problemu ukoliko odluči da angažuje Branka Smiljanića zbog činjenice da se iskusni trener nalazi pod zabranom bavljenja fudbalom u Srbiji.

Facebook: Branko Smiljanic
Facebook: Branko Smiljanic

Povezane vesti

Nakon samo tri takmičarska kola u novoj superligaškoj sezoni FK Napredak otpustio je dosadašnjeg trenera Sinišu Gogića a u ponedeljak je obelodanjeno da bi na klupi trebalo da ga nasledi Branko Smiljanić.

Iskusni fudbalski trener radio je tokom prethodnih godina u inostranstvu ali i u više klubova iz naše Prve lige a prepreku na putu povratka u srpsku fudbalsku elitu mogla bi da mu napravi suspenzija koju mu je Disciplinska komisija FSS izrekla tokom prethodne sezone.

Branko Smiljanić kažnjen je zabranom vršenja trenerske dužnosti u Srbiji u trajanju od dve godine zbog toga što je proletos, u svojstvu navijača, nasrnuo na sudiju koji je vodio utakmicu Smederevo - Jedinstvo Putevi Užice.


Prvi čovek Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović izjavio je za portal "Mondo" da je ranije izrečena suspenzija na snazi i da nema nameru da kroz medije polemiše o temi koja je više nego jasna.

Ostaje da se vidi da li su u Napretku prevideli činjenicu da žele da angažuju trenera koji nema pravo rada u Srbiji ili pod Bagdalom znaju nešto sa čim fudbalska javnost nije upoznata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke