''Slučaj Živković'' - Neće ni Sale kapiten više da ćuti!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2016.
15:16
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Afera koja sve žešće potresa Partizan poslednjih dana izazvala je i reakciju kapitena Saše Ilića po dolasku crno-belih na pripreme na Kipar.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Čudne se stvari dešavaju u Partizanu u poslednje vreme, iz dana u dan u javnost ''isplivavaju'' novi mračni detalji pogotovo kada je u pitanju status Andrije Živkovića i njegov katastrofalni ugovor po klub iz Humske.

Medijska polemika je postala još žešća kada se pre par dana oglasio Živkovićev otac Jovica koji je svojim otvorenim pismom izazvao brojne reakcije iz kluba.

Međutim, iako iz Partizana apeluju na mladog fudbalera da se ugleda na Marka Grujića iz Zvezde i pomogne klubu kada već to može da učini, Andrija Živković je juče pred polazak na Kipar poručio da ''voli Partizan'', ali i da iz Humske neće pre isteka ugovora.

Sve ovo izazvalo je i reakciju kapitena Partizana Saše Ilića, koji je u razgovoru sa novinarima na Kipru ''otvorio dušu'', izražavajući nerazumevanje za ovakvo ponašanje mladog fudbalera.

''Nikad se ranije nešto slično nije dešavalo u Partizanu. Znam da su se vremena promenila, ali ubeđen sam da svi momci koju prođu našu školu osećaju velike emocije Partizanu.

Verujem da to nije izuzetak ni sa Andrijom.

Znam da mu nije lako, ali nije mi jasno koji je njegov motiv da sve ovo ne uradi i ne završi na pravi način. Želim da što pre razreši trenutnu situaciju, fudbalski mu ovo nikako ne ide u korist''
, izjavio je Ilić, a prenosi ''Blic''.

Ilić otkriva da je sa Živkovićem već imao jedan razgovor na tu temu, da je pokušao da mu objasni da treba da bude svestan veličine Partizana, ali rešenja na vidiku nema.

''Ne znam šta se dešava oko ugovora, jer nisam neko ko je pričao sa sadašnjom ili bivšom upravom. Ali, smatram da bi trebalo da odgovaraju svi ljudi koji su umešani u ovo. Ovo je nenormalno, i meni potpuno nejasno''
, kaže Ilić i dodaje da ako po završetku igračke karijere ostane da radi u Partizanu, neće dozvoliti da se ovakve stvari ponavljaju.

''Ponavljam, on je punoletan je, pametan momak. Mora da shvati da on odlučuje, uz saglasnost roditelja i menadžera koji ga vode. Treba da razmišlja o fudbalu, novac ne bi trebalo da mu bude presudan. Ne znam koji je motiv da ovo ne uradi'',
zaključio je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Thursday, 28.01.2016
10:19

Kako rece: novac ne bi trebalo damu bude presudan, iznervira me. Pa ovo je zbog novca,ako ga Partizan proda uzece novac, ako on ode kao slobodan igrac uzece puno veci novac, Sasa Ilic ovako ovim izjavama opravdava svoju platu, jer na terenu nije vise sposoban, znaci opet novac. Svi radimo za novac, a sada Zivkovic to ne treba da radi. Prozivajte vi malo proslu upravu, opet Saletove prijatelje, sto je prodala procente i nije produzila ugovor, ili ovu jer ga nisu prodali letos. Decka pustite na miru, on radi ono sto bi i svako na njegovom mestu.

avatar
BačjeAnri
Thursday, 28.01.2016
06:36

Mislio sam da bi kapiten trebalo da bude produžena ruka trenera, a ne produžena ruka lopovske uprave...

avatar
ACACHELSEA
Wednesday, 27.01.2016
19:50

Samo kod nas ima da igrac koji oce da ostane u klubu,bude tema kritika i pljuvanja zato sto oce da OSTANE u svom klubu.Svake sezone covek o nasoj ligi se nagleda i naslusa bljuvotina i gluposti i misli da od toga nema gore,kada nas uprava ili huligani ili igraci iznenade i ucene neku stvar jos gore.Da sam na Andrijnom mestu u inat svima bi ostao do leta a onda razmislio dali da odem ili ne.Podrska za momka koji ce biti na kraju kolasteralna steta kluba i predhodne uprave.

avatar
Čika Marko
Wednesday, 27.01.2016
18:31

Napravise cirkus oko nicega...ne zna se ko pije a ko placa...samo od nas!!!

avatar
iskusna vezara
Wednesday, 27.01.2016
18:04

ljubavni casovi..

avatar
Nikola Nikola
Wednesday, 27.01.2016
17:50

Sale jeste legenda kluba, ali da je blizak svakoj upravi - jeste. Mislim, čovek koji se jedva kreće po terenu, ima ''40'' godina, ne pristaje na revidiranje plate u neku simboličnu cifru, već je i dalje jedan od 2 najplaćenija igrača u klubu. Moralisanje je popularna stvar u modernoj Srbiji.

avatar
Partibrejker
Wednesday, 27.01.2016
17:41

A bio je kul tip...

avatar
Wednesday, 27.01.2016
16:45

Ovo stvarno nije normalo!!! Najbolji igrač Partizana hoće da ostane a klub ga tera...To nema nigde

avatar
Vardy (Gol Masina)
Wednesday, 27.01.2016
16:56
avatar
dff0f2148758418
Wednesday, 27.01.2016
17:24

pa partizan gubi ostankom njegovim plaćat će penale od šugave uprave.

avatar
Anti Beogradjani
Wednesday, 27.01.2016
16:42

Svaka cast Sasi kao igracu,ali od ovih starijih iz svlacionice koji sudeluju sa upravom i svima koji vode kolo mi je stvarno muka,hiljadu puta za vreme bavljenja spotom mi se desilo da kapiten uzme pare od uprave i dodje sa pricom kako ne treba da se svadjamo sa upravom i kako su oni tu zbog nas.zao mi je malog zivkovica jel da nije on ne bi imala uprava partizana (i bivsa uprava) cime da se pohvale

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 27.01.2016
17:07

nista! pisi propalo! klub ce biti u manjku ali ne mogu da krivim andriju za to licno!

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
16:18

-Mene niko nece spreciti da kazem istinu-

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 27.01.2016
17:10

istinu? hmmm kao ono za kizu da je otisao a ostao na raspolaganju?

avatar
REVOLT SPT BuNT
Wednesday, 27.01.2016
18:06

Mene niko nece spreciti da kazem istinu...