"Slučaj Vračar" - Oglasilo se tužilaštvo!

Autor: Beta Beta
sreda 22.07.2015.
13:08
Izvor: Beta

Više javno tužilaštvo potvrdilo je da je u sredu primljen podnesak sa informacijama koje se tiču navodnih nepravilnosti na meču OFK Beograd - Crvena zvezda koje bi trebalo da budu istražene.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

U Više javno tužilaštvo u Beogradu danas je stigao podnesak sa informacijama vezanim za utakmicu OFK Beograda i Crvene zvezde.   

"Ono što Vam u ovom trenutku mogu reći je da je podnesak stigao u Više tužilaštvo u Beogradu. Podnesak je uzet u razmatranje, nakon čega će biti upućen zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja nadležnom odeljenju Policijske uprave za grad Beograd", rečeno je agenciji Beta u tužilaštvu.

U Tužilaštvu nisu mogli da kažu šta je sadržina podneska ni ko ga je uputio.

Sporna utakmica OFK Beograd - Crvena zvezda igrana je u nedelju na stadionu Obilića na Vračaru. Zvezda je pobedila sa 6:2, iako je na poluvremenu gubila sa 0:2.

Komesar za integritet takmičenja FSS Milivoj Mirkov rekao je u nedelju uveče da Evropska fudbalska unija (UEFA) i  Interpol istražuju tu utakmicu, zbog velikih uplata na taj duel, ali je dan kasnije naveo da je "ta izjava izvučena iz konteksta" i da bi "on bio na stadionu da je utakmica bila pod sumnjom".

Povodom njegove prvobitne izjave čelnici Zvezde, Partizana i FSS-a su se prepucavali i žestoko vređali.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezda 91
Wednesday, 22.07.2015
14:56

100% sam siguran da od ovog nema nista. Jos par dana ce se o ovom pricati i na kraju zaboraviti a svi oni koji su digli buku oko ove utakmice nece ni odgovarati za svoje neosnovane optuzbe. Svi mi znamo odakle je ovo sve krenulo i sa cije adrese...Ovo samo dokazuje da ljudi koji su na celu FSS ne prezaju od nicega pa i po cenu da do kraja uniste srpski fudbal i F.K. Crvena Zvezda koju vec godinama unistavaju...Moraju se price izmisljati kako bi se skrenula paznja sportske javnosti sa pravim fijaskom koje je nasa reprezentacija dozivela u kvalifikacijama i oduzimanja bodova...Na kraju ce huligani biti krivi sto nismo od pet u grupi bili ni medju tri...Sve je ovo vec vidjeno samo mi imamo kratku pamet...

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 22.07.2015
15:30

Zaboravice se,a onda ce se od naredne nedelje pricati o vasoj utakmici protiv Metalca,jer tamo je covek koji je javno izjavio da bi voleo da bude trener Zvezde,i da je zvezdas.Sto u prevodu znaci vec su prepustili bodove.I tamo ce pasti vise od 3 gola,necete im dati 6 kao OFK-i ali bice 3+ garant.

avatar
gorango
Wednesday, 22.07.2015
20:09

E pa vidis, klinac, gresis..ako ste im vi dali 4 komada, mi cemo bar 5..samo opusteno

avatar
Marko
Wednesday, 22.07.2015
15:45

Jel vam FSS dovodio pojacanja? Jel vam FSS terao mlade i talentovane igrace? Jel vam FSS prosle godine falsifikovao papire zbog kojih su vas izbacili? Jel vam FSS dao 4 gola u LE? Jel vam FSS zabranio da dajete golove u LE? Srozali ste se na najnize grane, a i dalje vam je za sve FSS kriv. A da vam nije FSS davno bi katanac bio na stadionu...

avatar
ujka Vanja
Wednesday, 22.07.2015
14:06

Vec vidim da od ovoga nema nista.Ali dobro tu je drugi deo sezone kada OFK gostuje na Rajku Miticu.

avatar
Dado Sneža Radusinović
Wednesday, 22.07.2015
13:31

Ipak Fk Kairat je pravi krivac hahahahahhaahhah

avatar
Milos023
Wednesday, 22.07.2015
14:27

ne,Samrok je krivac :D

avatar
Povratak kraljaBAN23
Wednesday, 22.07.2015
13:23

Kokeza sa mesta potpredsednika FSS zaduženog za SL, Šćepanović sa mesta predsednika ZSL i Bulatović sa mesta direktora SL moraju da odu jer ćute i prave se ludi dok Zvezda namešta utakmici, vi ste Zvezdini podanici koji vode SL! Odlazite više iz srpskog fudbala!