'Slučaj Vlahović' - Oglasio se Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.12.2016.
18:20
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbalski klub Partizan oglasio se povodom situacije vezane za mladog napadača Dušana Vlahovića, a svoj stav dala je i Zajednica Superligaša.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Velika prašina podigla se nakon jučerašnjeg derbi susreta 18. kola Superlige koji su Vojvodina i Partizan odigrali u Novom Sadu. Gosti nisu mogli da računaju na mladog napadača Dušana Vlahovića, a nikome nije bilo jasno u čemu je problem.

Kasno sinoć preneli smo da je problem nastao zbog lekarskog pregleda koji navodno nije bio odrađen, ali generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura tvrdi da ne nedostaje pregled već samo pečat kao potvrda da je on obavljen.

"Vlahović je obavio lekarski pregled u predviđenom roku, još 5. oktobra i tada je dobio potvrdu da može da igra utakmice bez ikakvih smetnji, a jedino što je nedostajalo na tom potpuno ispravnom dokumentu je pečat iz Fudbalskog saveza Beograda" poručio je za "Novosti" Miloš Vazura.

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić poručio je da će zbog administrativnog propusta neko od nadležnih morati da odgovara, a iz Zajednice Superligaša poručuju da crno-beli neće biti kažnjeni retroaktivno jer je Dušan Vlahović nastupio protiv Napretka.

"Mogućnost sankcionisanja kluba zbog takve vrste propusta postoji ukoliko je do 48 sati posle meča drugi klub uložio žalbu. Kako to Napredak nije učinio prilično je jasno da više ništa ne može da bude sporno" kategoričan je generalni sekretar Zajednice superligaša Branislav Delić.

Partizan tako sigurno neće biti kažnjen jer Dušan Vlahović nije imao overen lekarski pregled a nastupio je protiv Napretka, ali će ovo biti dobra opomena za administraciju kluba iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 06.12.2016
13:14
avatar
Bojan Samardzic
Friday, 02.12.2016
09:40

Nije da prizeljkujem niti bi bilo fer neko oduzimanje bodova Partizanu, ali mislim da je jasno da za ovaj proputs Partizan nece biti dovoljno (ako ikako) kaznjen.

avatar
i.sarajevo
Thursday, 01.12.2016
20:11

Nisam znao da drugi tim treba da gleda zdravstvene kartone druge ekipe glupost,,taj posao treba da radi delegata i on saci njava zapisnik

avatar
Lav
Thursday, 01.12.2016
20:05

Koliko bi tek plakali kad bi bili kaznjeni... A trebalo bi... Nije mali propust..

avatar
Thursday, 01.12.2016
19:43

tom potpuno ispravnom dokumentu(samo nedostaje pečat a sve ostalo je ok) e majko moja

avatar
Thursday, 01.12.2016
19:34

Oktobra ili novembra? Svejedno, trebalo bi da bude case closed.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 05.12.2016
11:03

I nikako da mi odgovoris - mada ne znam ni da li mi je prosao komentar, zasto je onaj delegat reagovao i upozorio Partizan u slucaju Vlahovic, kad u uputstvu koje si objavio jasno pise da ne treba da se mijesa i da treba da reaguje samo ako se protivnicki tim buni? Nekako mi to mirise na neku zavjeru, bar takve komentare vidim sa tvoje strane kad bi se to desilo Zvezdi...

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 05.12.2016
16:18

Pa zbogom ili bezboga, necu propustati priliku da ti skrenem paznju na neke glupe komentare nivoa klinaca, tipa Zvezda je razarac naseg fudbala, kad je afera 'majice', iako o tome niko ne prica javno, otkrila toliko toga o vasem klubu i o odnosima na relaciji uprava koja se pravi luda i to joj prolazi - grupa navijaca kriminalaca - zblanuti igraci. Mozda takav model funkcionisanja treba da bude uzor? Nisam te nikada uvrijedio, ali izgleda da te neke istine mnogo vise bole.

avatar
Monday, 05.12.2016
14:12

Verovatno ti nije prosao komentar ili si mi pisao na stari nalog, ali opet je odgovor isti, ne znam zasto je reagovao, mozda i nije jer u tom upustvu pise da i predstavnik rivala gleda svu dokumentaciju, mozda ili verovatno je on taj koji je cutao.