''Slučaj Spasić'' - Stigla nova reakcija iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.10.2016.
10:24
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Bura se ne stišava, posle podrške koju je dobio smenjeni trener Teleoptika, oglasio se i predsednik Nadzornog odbora Partizana Vladimir Vuletić, iznošenjem novih detalja.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Veliku pažnju u javnosti juče je izazvala ispovest Igora Spasića, čoveka koji je dugo radio kao trener u Teleoptiku i Omladinskoj školi Partizana i koji je zaslužan za razvoj brojnih asova koji su prošli kroz prvi tim crno-belih (ili su ga zaobišli).

Javnu podršku mu je zatim pružio i naš proslavljeni fudbaler Nemanja Matić, koji je svojevremeno baš zahvaljujući Spasiću prešao iz omladinskog pogona Crvene zvezde u Partizan.

S druge strane, generalni direktor Miloš Vazura najavio je podnošenje tužbe protiv Spasića, da bi se sada, u izjavi za današnji ''Žurnal'' oglasio i predsednik Nadzornog odbora crno-belih Vladimir Vuletić.

On uverava da uprava Partizana nema nikakve veze sa otkazom Spasiću?!

''Spasića je smenio Teleoptik, Partizan u tome nema nikakvog udela. Njemu je ponuđeno drugo radno mesto s istom platom u Omladinskoj školi Partizana, čiji je trener.

Odbio je, obrazloživši da sebe vidi jedino na mestu trenera prvog tima Partizana ili sportskog direktora. Spasića zbog delovanja i postupanja u javnosti očekuje disciplinski postupak''
, poručio je Vuletić.

Podsetimo, i sam Spasić je naglasio da će imati još dosta toga da kaže na ovu temu, ali uz konsultacije sa svojim advokatima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Sunday, 23.10.2016
15:37

Kolko sam cuo smenili su ga zbog losih rezultata, sto je glupost. Po meni klubu je bitnije da iz svake generacije izbaci jednog, dva, maksimalno tri igraca za prvi tim, a nek slobodno zavrsi na sredini tabele, pa evo cist primer je Zvezda u kosarci, ona je 2014. godine osvojila EL, imala je 10-12 solidnih momaka, koji su kao ekipa bili odlicni, a od tog takmicenja je proslo 2.5 godina a nijedan momak ne igra u prvi tim ozbiljnu ulogu.

avatar
Paki89
Sunday, 23.10.2016
14:47

Ko je Vucelic a jos vece pitanje je ko je Vuletic pa da smenjuje ljude koji godinama rade u klubu???

avatar
Anderton
Sunday, 23.10.2016
12:45

Vuletiću ko si ti, koje su tvoje kvalifikacije da radiš u fudbalskom klubu? Gledajući tvoju figuru sumnjam da si potrčao za loptom u životu...

avatar
magister
Sunday, 23.10.2016
12:24

Molim redakciju, da po ugledu na insajder, neko zaista istraži Partizanovu skupštinu. Da se pronađu članovi Statuta iz kojih se vidi kako neko ulazi a kako neko po slovu Statuta gubi poziciju u Skupštini i da iznese kako se po zakonu to pravo stiče ili gubi, po zakonu koji se primenjuje na sportska društva ili udruženja građana. Mislim da je zadatak medija i da istraže a ne samo da prenose prepucavanja. Ni ovo nije u skladu?

avatar
Peđa3
Sunday, 23.10.2016
11:58
avatar
Panic Nedeljko
Sunday, 23.10.2016
11:20

Jadni su studenti kojima ti predaes
Pravo

avatar
Panic Nedeljko
Sunday, 23.10.2016
11:11

Nemogu vise da gledam ovog skota ljudskog roda.
Molim redakciju, ako u buduce pise nesto u vazi v. pisu bez slike.
Mars iz svetinje St..ko jedna.

avatar
paok
Sunday, 23.10.2016
11:03

Kako se ovaj Buco pravi lud. Kao smenio ga Teleoptik, koga ti foliras majke ti. Pa svi znamo ko vodi Teleoptik. I jos nesto, cime su on i Vazura uopste zasluzili da budu u Partizanu.

avatar
RealanNis
Sunday, 23.10.2016
10:58

A ti brze bolje postavio drugog delegata u skupstinu istog dana. Ma sve ti verujemo Vuleticu. Dobar deo onih koje si-ste otpustili da bi skupili delegate za skupstinu su nesto doneli Partizanu a sta ste ti i Vazura doneli? Da li ste jednu pozitivnu stvar uradili za svo vreme koliko ste u klubu?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 23.10.2016
10:49

A citiranje Njegosa? :-D