''Slučaj Šaponjić'' - Oglasio se i Vazura!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.04.2016.
10:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I dalje nema pravog odgovora zbog čega Portugalci navode da je Šaponjićev transfer iznosio tri miliona evra, a u Partizanu tvrde da je posao sklopljen za duplo manje novca.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, proteklog vikenda je veliku prašinu u domaćoj fudbalskoj javnosti podigla vest iz Portugala da je Benfika prijavila tamošnjoj Komisiji za hartije od vrednosti kako je transfer Ivana Šaponjića iz Partizana iznosio tri miliona evra.

U Humskoj su od početka tvrdili da su dobili ponudu od 1.5 miliona evra, koju su prihvatili, što tvrde i danas, posle najnovijih informacija iz Portugala.

Juče je tvo potvrdio i sportski direktor Ivica Iliev, a ništa novo nije imao da kaže ni generalni direktor Miloš Vazura.

On je u izjavi za ''Novosti'' naglasio da Partizan nema nikakve veze sa tom pričom.

''Nema tu šta da se komentariše posebno. Nikome nismo dali bilo kakve procente, niti je bilo kakvih pregovora za neku drugu cifru osim one od 1.500.000 koliko iznosi obeštećenje'', kategoričan je Vazura.

Dakle, u Partizanu je sve ''čisto'', ali i dalje ostaje nejasno otkud tri miliona evra u celoj priči...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 19.04.2016
14:33

Pogledaj na nekom od računa banaka u off-shore državama!

avatar
PLAYBOY
Tuesday, 19.04.2016
12:20

Ko jos veruje ovom coveku?!

avatar
magister
Tuesday, 19.04.2016
11:55

Dve su mogućnosti. Jedna, koja je ovde zbog atmosfere ukupne pokvarenosti prvo što svima padne na pamet, da je dogovorena cena 3m, da je napravljen ugovor na 1.5 za Partizan i srpske vlasti, a da je ostatak isplaćen - menadžeru, posredniku, na račun kod onog ...lexa. Druga, da je neko ko je pregovarao, bio toliko nesposoban, neinformisan i nekompetentan, da nije uspeo ni da se približi pravoj vrednosti, koju je Benfika bila spremna da plati i, očigledno platila. Pa je onda neko tamo, napravio ugovor sa svojim posrednicima i prihodovao razliku, možda smatrajući da ju je i zaslužio. Možda je i treća, da su se tim tamo dogovorili da na neki način tu razliku podele, jer su im objasnili da će ovde biti dovoljno 1.5. Problem je što je tamo morala biti prikazana ukupna isplata. Naravno, ovi ovde će prihvatiti da budu, na kratko, glupi, bolje nego lopovi. A računaju, ako je nestalo 50m, može i ovih 1.5.

avatar
Dejan Hinda
Tuesday, 19.04.2016
11:38

pogledaj u zadnjem džepu, da nije razlika tu ostala, ili u nekom ''koferčetu''

avatar
Tuesday, 19.04.2016
10:43

Pa i ne treba mi da damo procente nego je nama trebao da sledi i procenat od sledece prodaje!!!