''Slučaj Parker'' - Lalatović kritikuje upravu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.05.2015.
20:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Reprezentativac Antigve i Barbude završio je svoju kratku epizodu u Crvenoj zvezdi. To je potvrdio i trener Nenad Lalatović, koji uz dosta gorčine komentariše ceo slučaj.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kako smo juče i objavili, dok je ekipa Crvene zvezde muku mučila na Banovom brdu, napadač crveno-belih Džošua Parker se hvalio najnovijim slikama sa sunčanja.

Time je praktično stavio tačku na svoj boravak u Crvenoj zvezdi, ali posle svega što smo videli od njega, ponovo se postavlja pitanje zbog čega je taj čovek uopšte angažovan.

Možda tek da se nastavi tradicija transfer-promašaja iz prethodnih godina, poput Mirnesa Šišića, Barkosa, Bronovickog i njima sličnih.

Trener Nenad Lalatović je sve vreme bio u nezavidnoj situaciji, doveden mu je igrač koga nije želeo, ali koga je, izgleda i protiv svoje volje, stavljao u prvi tim u većem delu prolećne sezone.

Posle najnovijeg Parkerovog ispada, šef struke crveno-belih je odlučio da ''otvori dušu'' novinarima.

''Parkera nisam ja doveo, nego uprava. Zato njih i pitajte gde je Parker. Iskreno, ne računam na njega, nisam ga ni tražio, ni gledao, a kad su mi ga doveli ja samo nisam hteo da izjavim kako je on fudbaler za Zvezdu'', konstatovao je Lalatović.

Očigledno, Zvezdin neuspeh u trci sa Partizanom doprineo je da na površinu izbiju tinajuća nezadovoljstva u našem najtrofejnijem klubu. OVDE ste mogli da čitate i šta je Aleksandar Katai rekao posle poraza od Čukaričkog i koga je to on prozvao...






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Tuesday, 12.05.2015
15:52

Mozda ga ti Lalatovicu nisi doveo, ali si ga ti stavljao u prvi 11, a sad kao ogradjujes se od njega! Jednaku odgovornost snose i upravi koja ga je dovela i trener koji ga forsira a pritom vidi da nema kvalitet. Bolje da je jos vise dobijao prilike Jovic da dobija na samopuzdanju, bar je nase dete i na njemu se moze zaraditi koliko toliko i da su njemu pridodali jos nekog klinca iz Zvezdine skole. Za ovog parkera je Mihajlovic izmislio fudbal

avatar
Tuesday, 12.05.2015
09:27

svaka cast na vodjenju kluba , tako se radi

avatar
John Silver
Tuesday, 12.05.2015
01:36

Neko je od Zvezde uzeo dobre pare(uprava i menadžeri) na Parkeru, briga njih za Zvezdu bitno da su oni svoje džepova napunili!

avatar
Zvezda 91
Tuesday, 12.05.2015
01:18

Najjaca osobina slabih licnosti je da prebace odgovornost na drugoga. Ako si vec usao u neki posao a znas dobre i lose strane tog istog posla, molim te preuzmi odgovornost i snosi posledice a ne da kritikujes i okrivljujes drugu stranu. Potpuno jasno...

avatar
Bogoljub Brankovic
Tuesday, 12.05.2015
00:49

mojne laki tako bilo ti je lepo kada te je dizao sa golovima na prijateljskim utakmicama ...na pripremama dao 20setak golova , ko ti je kriv sto si mlad i neiskusan trener pa ti je kriv ovaj kubanac :D bi kubanac valjda ili gilbartarac

avatar
Иван Кузељевић
Monday, 11.05.2015
21:19

Ali ćemo zato i njemu morati da platimo brda para kad nas bude tužio....

avatar
Don Silvio
Tuesday, 12.05.2015
15:54

da su pametni pa da mu sad natovare kazne taman toliko da nema minusa prema njemu

avatar
Иван Кузељевић
Tuesday, 12.05.2015
20:29

Lepo si rekao - da su pametni.....

avatar
bard fudbala
Monday, 11.05.2015
20:29

Dzosua Parker najbolji fubaler u istoriji fudbala