''Slučaj Lalatović'' još nije okončan?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.12.2015.
15:03
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

O suspenziji Nenada Lalatovića, pa njegovom pomilovanju se dosta govorilo u finišu jesenjeg dela sezone. Činilo se da je konačno stavljena tačka, kad ono...

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Izgleda da će ovaj slučaj još izvesno vreme biti tema u domaćoj fudbalskoj javnosti, s obzirom na današnju vest da je Disciplinska komisija FSS novčano kaznila Vojvodinu u iznosu od milion dinara, a zbog toga što je Lalatović vodio ekipu, doduše sa ''tehničke klupe'', u derbiju protiv Partizana u Humskoj, i pored ranije izrečene suspenzije.

''Mondo'' prenosi da je Lalatović u izjavi disciplinskim organima tim povodom konstatovao da se nije namerno oglušio na suspenziju, već da su mu u klubu pre utakmice rekli da ima pravo da vodi ekipu protiv crno-belih sa takozvane "tehničke" klupe.

Vojvodina je na ovu odluku već najavila žalbu, a još da podsetimo da je Lalatoviću najpre izrečena tromesečna suspenzija, da bi ta odluka potom preinačena, pa je trener Novosađana kažnjen novčano, u iznosu od 200.000 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
slaninar
Wednesday, 30.12.2015
10:07

hajka na Vosu kao i uvek... zbog ovih stvari pozelim tu regionalnu ligu...

avatar
ЧУВАР КАДИЊАЧЕs
Tuesday, 29.12.2015
17:14

Vosa se zali, ovi joj nabudze kaznu na milion i po ili mozda i dva jer su se usudili da kontriraju pa da to bude primer svima za ubuduce, a pare odu klubu sa sedistem u Nemanjinoj...