''Slučaj Gogua'' - Da li je ovo jedino rešenje?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.10.2016.
17:50
Izvor: Sportske.net

Vreme prolazi, a od Sedrika Gogue ''ni traga ni glasa'', bar kada je prvi tim Partizana u pitanju. Njegov status bi uskoro ipak trebalo da bude rešen.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Nepunih mesec dana od kada je kao ''bomba'' odjeknula vest da je štoper Partizana Sedrik Gogua priveden zbog vožnje u pijanom stanju, o ovom igraču se u javnosti gotovo ništa više ne zna.

Trener Partizana Marko Nikolić je u nekoliko navrata govorio novinarima da je njegova pažnja usmerena isključivo ka igračima koji profesionalno izvršavaju svoje obaveze i na koje ozbiljno računa u ovom trenutku, kao i da čak ni ne zna gde se popularni ''Dominator'' nalazi.

Za to vreme, sportski direktor Ivica Iliev, koji je i najzaslužniji za Goguin dolazak prošle zime, nije želeo da se izleće sa izjavama, nadajući se da će posle dodatnih razgovora, problematičnog fudbalera ponovo uspeti da ''dovedu u red''.

Ali, prema poslednjim, doduše još uvek nezvaničnim informacijama iz Humske, izgleda da su Gogui ''odbrojani dani'' u Partizanu i da njegov eventualni povratak među prvotimce počinje da deluje kao ''nemoguća misija''.

Zbog toga su u Humskoj sada okrenuti drugoj strategiji - pokušajima da se u zimskom prelaznom roku realizuje ''Dominatorov'' transfer i da klub pokuša bar nešto da zaradi na prodaji ovog fudbalera.

Naravno, posle svega što se događalo sa ''Dominatorom'', ta zarada bi bila mnogo manja od one kakvoj su se u Partizanu nadali posle angažovanja ovog fudbalera, ali izgleda da crno-beli drugog izbora nemaju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Soro
Monday, 31.10.2016
00:43

Dati mu jos jednu sansu, poseduje veliki potencijal da bude vrhunski stoper od kog moze da se zaradi 2-3m za (jednu-dve sezone), ukoliko ne iskoristi ni drugu sansu oterati ga!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 31.10.2016
15:05

Slazem se da bi to bilo najbolje moguce resenje, ali mozda je sad pitanje i da li on to uopste zeli...

avatar
El Diablo
Sunday, 30.10.2016
19:30

Ostajem pri onome sto sam napisao jos kad je izasla vest o tom incidentu sa Goguom,a to je da bi Goguu trebalo proslediti u Teleoptik dok se ne nauci pameti,i ostajem pri tome.Osim sto Teleoptik sluzi za brusenje dijamanata za prvi tim,moze da posluzi i za smirivanje ovakvih poput Gogue i onih sto su opali u formi poput Nece Mihajlovica.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 30.10.2016
23:51

Tako je, treba njima da osete cari Teleoptika kao nekad Tomic i Scepovic:-D

avatar
Povratak kralja 44
Sunday, 30.10.2016
19:00

Za Goguu kao i za svakog igrača Partizana treba da postoje dva puta: 1. da ispunjava obaveze iz ugovora i ponaša se kao profesionalac ili 2. da ga klub odstrani iz prvog tima do kraja ugovora. Prodaja, raskid ugovora ili bilo koji drugi put patentiraće ovaj način odlaska iz kluba.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 30.10.2016
19:03

Vec je patentiran taj nacin...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 30.10.2016
18:57

Desni bek, stoper, centralni/ofanzivni vezni, to bre sad vijajte u zimskom prelaznom roku jer nam sve pomenuto treba kao hleb nasusni, ali nista i nikoga iz rankove ergele!!!

avatar
El Diablo
Sunday, 30.10.2016
19:27

Jasno je na kojim pozicijama smo deficitirani ali isto tako znas da bez Rankovih klijenata ne mozemo,bar dok je Marko trener.Tako da me ne bi cudilo da u iducem prelaznom roku Marko iskopa jos nekog igraca kojeg je trenirao u Radu ili mozda cak u Vojvodini.

avatar
Soro
Monday, 31.10.2016
00:49

Nama vise treba golman, ukoliko ne planira da pusta Stevanovica onda neka trazi boljeg! Jer od Kljajica nema leba'!nAko Stevanovic (Alen) ode tj prodaju ga treba odma traziti zamenu za te pare sto se uzmu (400-500k) i dovesti jednog kvalitetnog stopera (izdvojiti neki novac a ne slobodne igrace) nNe znam da l' igra negde Bandalovski, al' veliki je GROBAR (bio je sad u Surdulici na gostovanju, na juznoj tribini) i solidan igrac (za nase uslove) na poziciji desnog beka, treba ga vratiti!

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 30.10.2016
23:51

Znam, a onda bolje iz Vose, ali ne znam koga bi vise mogao da dovede:-D Mozda Jagosa Vukovica, Envera Alivodica ili Simona Vukcevica jer su ostali ili vec bili ili su trenutno zauzeti pa cak i nedostupni? :-D * deficitarni

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Sunday, 30.10.2016
18:56