''Slučaj Drinčić'' - Oglasili se iz Čukaričkog!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.06.2015.
17:33
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

''Bombastične'' najave transfera Nikole Drinčića iz Partizana u Čukarički danas su naišle na zvaničnu reakciju koja je stigla iz kluba sa Banovog brda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, u domaćim medijima su se danas pojavile spekulacije da su u Čukaričkom navodno zainteresovani za iskusnog vezistu Partizana Nikolu Drinčića i da su spremni da mu ponude odlične uslove -  230.000 evra po sezoni?!

Međutim, nije se dugo čekalo na demanti, a on je stigao upravo sa Banovog brda. Ovim povodom se oglasio sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, koji je konstatovao da se u celoj priči zapravo radi o nečijem pokušaju da ''destabilizuje'' redove osvajača Kupa Srbije.

"Neprijatno sam iznenađen informacijom da Čukarički traži Nikolu Drinčića iz više razloga. Očigledna je namera da se unese nemir u fudbalski klub Čukarički, jer mi za navedenu sumu, od 230.000 evra po sezoni, ne plaćamo jednog, već šestoricu fudbalera.

Ne znam kome je u intersu da širi navedene deiznformacije od kojih ćemo se zaštiti na svaki mogući način. Na vreme ćemo vas obaveštavati o dešavanjima u prelaznom roku, jer je to u intersu Čukaričkog. Sve ostalo su nagađanja i spekulacije",
poručio je Matijašević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bard fudbala
Monday, 01.06.2015
17:39

Realno,ne vredi toliko para.A i nisu ovi iz Cukarickog tolike neznalice da se bezveze rasipaju na svakakve igrace.

avatar
Pera Zambula opet
Monday, 01.06.2015
21:03

Cukaricki nije ni hteo da kupi Drincica.

avatar
bard fudbala
Tuesday, 02.06.2015
13:45

Logicno da nece,vidis da sam gore napisao da nece bezveze da rasipaju pare.Niti vredi Drincic tolike pare niti je vlasnik Cukarickog neki Arapski seik pa da bezveze lupa pare u svakakve igrace.