''Slučaj Božović'' - Oglasio se i ''Bard''! Ima poruku za ''tipuse''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.12.2016.
09:40
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Sve što se poslednjih dana pisalo u medijima o potencijalnom rastanku Miodraga Božovića i Crvene zvezde pomno je ispratio i njen nekadašnji trener, naš prekaljeni stručnjak, Milan Živadinović.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sve je počelo u ponedeljak, kada se munjevito proširila vest da će Miodrag Božović navodno u Surdulici danas poslednji put voditi ekipu Crvene zvezde.

Usledili su demantiji od strane sportskog, pa generalnog direktora kluba, Blaža Raosavljevića, odnosno Zvezdana Terzića, ali je neizvesnost ostala i dalje da ''lebdi u vazduhu'', sve dok se predcnovinarima nije pojavio Miodrag Božović.

Aktuelni šef struke je u svom stilu juče odgovarao na pitanja novinara i poručio da će ''kada bude želeo da ide, to jasno i da kaže''.

Brojne su reakcije na tu temu i među bivšim asovima i trenerima Crvene zvezde, a jedna koja se izdvojila stigla je od nekadašnjeg selektora naše reprezentacije Milana Živadinovića.

On je veoma emotivno doživeo sveo ovo što se pisalo o Božoviću, s obzirom da je on njegov nekadašnji igrač iz vremena dok je vodio Zvezdu, ali i zato što je i sam doživljavao slične stvari u tom periodu.

Zabrinut je zbog najnovijih dešavanja u klubu i zbog toga je u izjavi za ''Alo'' uputio jasnu poruku ''tipusima'' koji pokušavaju da ''oteraju'' Božovića sa klupe Crvene zvezde.

''Ne sviđa mi se situacija u mom klubu! Očigledno je da pojedinci koji su u klubu godinama ne odustaju od ega i narcisoizma i od toga da budu glavni činioci upleteni u sve. Ne daj Bože da im se neko suprotstavi.

Tako su i mene sputavali, navodno da hoću da napustim klub, a to nema veze sa istinom.

Hoću samo jedno da kažem - alo, tipusi, providni ste!''
, istakao je Živadinović.

On podseća da je Božović sa Zvezom aktuelni šampion Srbije, da je sada i jeenji prvak sa Zvezdom i naglašava da ga odlično poznaje i da zna koliko je principijelan.

''Sećam ga se i kao fudbalera, bio je dobar. Ne znam šta hoće od njega, verovatno da ga oteraju i da dovedu nekog potrčka. Kao pristalica Crvene zvezde, ovom prilikom apelujem - ostavite Božovića na miru i pustite ga da sam donese odluku i radi svoj posao!'',
poručio je Živadinović.

A rasplet ove priče videćemo koliko sutra, jer Zvezda danas od 16 časova igra u Surdulici protiv Radnika u utakmici 21. poslednjeg kola u ovom delu sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kladionicar
Wednesday, 14.12.2016
14:25

Ma Grofu je dosadilo vise da igra ovu ligu, obrnuo je tu igricu. Dajte tu regionalnu ligu da i tu pokazemo ko je gazda!

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 14.12.2016
13:21
avatar
Anderton
Wednesday, 14.12.2016
12:32

Bard je uvek u pravu :D

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 14.12.2016
11:49

Коме смета Грофова доминација са тимом осредњег квалитета.

avatar
Wednesday, 14.12.2016
10:49
avatar
Wednesday, 14.12.2016
10:42