Slovenija vs Srbija - Dosta promena u sastavu ''Orlića''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.11.2015.
16:08
Izvor: Sportske.net

Selektor naše mlade reprezentacije Tomislav Sivić napravio nekoliko izmena u odnosu na sastav koji je igrao protiv Italije.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Srpski ''Orlići'' od 16 časova i 30 minuta igraju novu kvalifikacionu utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo.

Rival im je selekcija Slovenije, igra se u Kopru, četiri dana posle remija koji je naš nacionalni tim ostvario protiv Italije u Novom sadu (1-1).

U odnosu na taj meč, u startnoj postavi nema golmana Radunovića, zatim kapitena Maksimovića, Miloša Veljkovića, Ognjena Ožegovića. Njihova mesta zauzeli su Čupić, Plavšić, Babić i Šaponjić.

Srbija U21
: Čupić, Gajić, Antonov, Zdjelar, Babić, Jovanović, Grujić, Plavšić, Milinković-Savić, Šaponjić i Čavrić.

Klupa: Radunović, Veljković, Maksimović, Lukić, Ožegović, Jović, Pantović
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dareks
Tuesday, 17.11.2015
17:34

imamo izuzetno dobre mlade igrace tako da imamo zamenu za bilo kojeg igraca iz postave jer imamo 2 odlicne postave po 11 igraca..dajem glavu da bi ovih 22 igraca iz mlade reprezentacije mnogo bolje prosli u kvalifikacijama umesto starijih al izgledada je moja teorija tacna..kad igraju za mlade reprezentacije mladi ginu da bi se dokazali i potpisali velike ugovore, cim uspeju i udju u a tim to postaje znatno slabije jer se cuvaju za klub gde imaju zaradu

avatar
milosct
Tuesday, 17.11.2015
18:23

Samo sto nemamo selektora...

avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 17.11.2015
17:22

Ovaj tim bez Zdjelara ili Maksimovića (u ovom slučaju) nema dušu, sviđalo se to nekome ili ne! Ponovo Vuleta stavlja u paru, sada sa Babićem!? Da li je on čuo šta je ključ dobre odbrane? UIGRANOST!! Sve u svemu, obožavam ovaj tim!