Slovaci došli da "što skuplje prodaju kožu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.06.2017.
20:56
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Šef stručnog štaba slovačkog Ružomberoka Norbert Hrnčar prepustio je Vojvodini ulogu favorita u sutrašnjem meču i otkrio šta je osnovni cilj njegove ekipe.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Jedna od tri utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koje će u četvrtak biti igrane u Srbiji na programu je od 20 časova na novosadskom "Karađorđu".

Vojvodina će ugostiti ekipu Ružomberoka iz Slovačke čiji je trener Norbert Hrnčar večeras govorio o očekivanjima pred sutrašnju utakmicu.

"Kada smo saznali ko nam je protivnik, sa raznih strana smo počeli da prikupljamo informacije o fudbalskom klubu Vojvodina. Znamo da je Vojvodina favorit u ovom dvomeču, ali moji igrači će dati sve od sebe da što skuplje prodamo svoju kažu", rekao je Hrnčar.

Baš kao što je to praska u srpskim klubovima i u ekipi Ružomberoka tokom leta je bilo velikih promena u igračkom kadru.

"Posle završetka prošle sezone, mnogo toga u našem timu se promenilo. Dosta igrača je otišlo, dosta ih je i došlo, s tim da su se neki uklopili, a neki baš i ne. Pred ovu utakmicu, samo jedan igrač nam je povređen", napominje Hrnčar.

Šefu stručnog štaba Ružomberoka predočeno je da se Vojvodina u svojoj istoriji sa slovačkim klubovima do sada 12 puta susretala, pri čemu je ostvarila samo dve pobede, tri remija i čak sedam poraza.

"Neću se ljutiti ukoliko se ta tradicija nastavi, ali ne verujem baš mnogo u istoriju. Predstojećih 90 minuta ovde i narednih 90 minuta u Slovačkoj su ono što će biti odlučujuće", zaključio je Hrnčar.

Gosti iz Slovačke pohvalili su organizatora utakmice i istakli da se teren stadiona "Karađorđe" nalazi u perfektnom stanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Wednesday, 28.06.2017
22:56

Češljao sam malo taj njihov tim, nema tu bogzna kakvih igrača. Mislim da su šanse 50-50, Vojvodini da se ne ponovi Trenčin.