Sloga odustala, Sloboda vraćena u Prvu ligu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.07.2016.
17:57
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije zasedao je u ponedeljak i doneo odluku da Sloboda iz Užica popuni upražnjeno mesto u Prvoj ligi Srbije nastalo odustajanjem Sloge iz Petrovca na Mlavi.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Finansijski problemi koji su pogodili Slogu iz Petrovca na Mlavi doveli su klub na ivicu provalije i pitanje je u kom će obliku nastaviti da postoji pošto još uvek nije jasno da li je došlo do gašenja.

U takvoj situaciji bilo je očekivano da Sloga odustane od takmičenja u Prvoj ligi Srbije iako je u prethodnoj sezoni na terenu izborila opstanak i zauzela deseto mesto na tabeli sa 39 osvojenih bodova.

Na današnjoj sednici Odbora za hitna pitanja FSS kojom je predsedavao predsednik "srpske kuće fudbala" Slaviša Kokeza doneta je odluka da Slogino mesto zauzme užička Sloboda.

Sloboda je u minuloj sezoni zauzela 13. mesto u Prvoj ligi Srbije i kao prva "ispod crte" ispala iz drugog ranga takmičenja u Srpsku ligu Zapad.

Današnjom odlukom Odbora za hitna pitanja FS Srbije odlučeno je da Sloboda bude vraćena u prvoligaško društvo i da zauzme mesto Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anti Beogradjani
Tuesday, 19.07.2016
00:21

Ovo je ziva glupost,dugo pratim nas fudbal , cak i nizerazredni i drago mi je da sloboda ima onakav stadion, da je uzice daleko od bg itd, ali ako su ljudi ispali ne treba ih vracati.a svi znamo da ih je savez vratio samo zbog stadiona....po meni trebalo je da 4 drugoplasurane ekipe srpskih liga igraju baraz.