Sloboda - Nova uprava, novi trener...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.07.2014.
19:50
Izvor: Sportske.net, fksloboda.rs

Užička Sloboda je posle dosta neizvesnosti u prethodnom periodu, konačno dobila novo rukovodstvo, ali i novog trenera umesto dosadašnjeg šefa struke Ljubiše Stamenkovića.

fksloboda.rs
fksloboda.rs

Povezane vesti

Posle nekoliko neuspelih pokušaja, doskorašnji superligaš iz Užica je konačno dobio novu upravu.

Iz imena Slobode izbrisano je ime sponzora Point pa će klub u sledećem periodu nositi ime FK Sloboda. Na izbornoj Skupštini FK Sloboda koja je održana u Svečanoj sali Grada Užica izabrano je novo rukovodstvo za period 2014.-2018.

Na Skupštini je bilo prisutno 29 od 35 članova tako da je time ostvaren kvorum za odlučivanje.

Na predlog izborne komisije za novog predsednika Upravnog odbora jednoglasno je izabran Branko Bogićević, direktor Javnog preduzeća Veliki park.

''Ovim izborom data mi je ogromna čast i poverenje ali i obaveza. Pokušaću sa svojim saradnicima da stabilizujem klub, a potom ga vratimo u Jelen super ligu. Bilo bi veoma neozbiljno da u ovom trenutku iznosim plan i program, jer se sve izdešavalo veoma brzo a svi kojima je Sloboda u srcu uskoro će biti upoznati o daljim koracima“, poručio je Bogićević.

Na predlog Bogićevića upravu FK Slobode čine: Josip Ristanović, potpredsednik, Dušan Nikolić zamenik predsednika UO, Veroslav Đurović, Zoran Adžić, Milovan Bošković, Borko Pavlović, Branko Aćimović, Tihomir Murić, Branko Bešević, Aleksandar Stojanović, Goran Jevremović, Dušan Marković i predstavnici SEVAL-a, Prvog partizana  Namenska i  Ist Point Group.

A što se tiče novog šefa stručnog štaba, na tu poziciju je imenovan Ljubiša Dmitrović, a njegov pomoćnik biće Ivan Janjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke