Slika sa Zvezdinog treninga širi optimizam

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.05.2016.
20:34
Izvor: Sportske.net

Detalj sa poslednjeg treninga koji su fudbaleri Crvene zvezde odradili uoči duela sa Voždovcem daje nadu da će crveno-beli u utorak imati pomoć svog najboljeg napadača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak gostuju ekipi Voždovca u okviru 34. kola domaćeg šampionata, a trener crveno-belih Miodrag Božović imao je ozbiljnih kadrovskih problema pred duel na Vračaru.

Strateg Crvene zvezde ne može da računa na suspendovane Aleksandra Kataija i Marka Grujića, dok Savo Pavićević zbog povrede takođe ne konkuriše za mesto u timu.

Velika dilema vladala je po pitanju nastupa Huga Vijeire koji se povredio u 151. "večitom derbiju" i od tada je bio na poštedi. Portugalac se pre nekoliko dana vratio iz domovine i počeo da trenira, ali je njegov nastup na meču sa Voždovcem ostao pod znakom pitanja.

Sudeći na osnovu fotografije koja je večeras zabeležena na treningu Crvene zvezde, Hugo Vieira bi mogao da počne sutrašnju utakmicu pošto je radio sa grupom igrača koji će igrati u startnoj postavi.


Ostaje da se vidi da li je Miodrag Božović i definitivno prelomio i odlučio da Vieiru baci u vatru ili će Portugalac priliku morati da sačeka na klupi za rezerve.

Hugo Vieira najbolji je strelac Crvene zvezde i domaćeg šampionata sa 20 postignutih golova u tekućoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke