Sledeća misija - Kako do Elbasana?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.10.2015.
20:45
Izvor: Sportske.net

Predstavnici Saveza, članovi stručnog štaba, reprezentativci i predstavnici medija u sredu su nekako stigli do hotela Šeraton ali ih tek čeka veliko iskušenje na putu ka Elbasanu.

gazetaexpress.com
gazetaexpress.com

Povezane vesti

Ekspedicija Fudbalskog saveza Srbije doputovala je večeras u prestonicu Albanije oko 18 časova a vrlo brzo joj je na ulicama Tirane upriličen "vatren doček".

Autobus koji je prevozio članove stručnog štaba i reprezentativce kamenovan je, ali su srećom nije bilo povređenih. Imajući u vidu da su policijske snage uradile dobar posao u obezbeđivanju našeg nacionalnog tima, postavlja se pitanje da li su huligani ipak jači od svih blokada i zabrana.

Reprezentativci su nakon nemilog događaja smešteni u svoje hotelske sobe ali niko ne može da garantuje da će imati miran san iako je organizator utakmice blokirao sve prilaze hotelu Šeraton.

Današnji incident predstavlja opomenu uoči sledeće misije koja očekuje reprezentaciju Srbije. U četvrtak oko 18 časova "Orlovi" bi trebalo da krenu put Elbasana gde će utakmica biti odigrana, ali se u ovakvim okolnostima postavlja pitanje da li je moguće da autobus sa reprezentativcima bezbedno stigne na odredište.

Tirana Elbasan

Elbasan je od albanske prestonice udaljen 45 kilometara što znači da će autobus pod jakim policijskim obezbeđenjem za pola sata proći predviđenu rutu ukoliko ne bude bilo incidenata.

Veliki problem predstavlja to što put od Tirane do Elbasana prolazi kroz mnoga sela pa policiji neće biti nimalo lako da obezbedi siguran prolaz autobusu sa srpskim reprezentativcima.

Ako uzmemo u obzir da je danas na pustim ulicama Tirane došlo do incidenta, treba biti veliki optimista pa reći da će albanska policija dobro odraditi svoj deo posla i omogućiti reprezentativcima Srbije da nesmetano i sigurno stignu na "Elbasan Arenu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
liverpoolfc
Wednesday, 07.10.2015
22:08

Kakvi divljaci

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 07.10.2015
21:29

Ide se kroz neka sela,sume,brda... gadjace nas

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Wednesday, 07.10.2015
21:16

Bice napeto kamenovace nas nadam se da nece biti ozbiljnijih posledica

avatar
realmadridSR4
Wednesday, 07.10.2015
20:54

Srecno,braco Srbi.