Slavljenik Kolarov - Advokatov čovek od poverenja!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 10.11.2014.
18:20
Izvor: Beta

Zamenik kapitena reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov danas slavi 29. rođendan, i to sa ''Orlovima'', sa kojima se okupio na početku priprema za kvalifikacioni meč sa Dancima.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Međutim, ono što mu ovih dana kvari raspoloženje jeste povreda zbog koje je još uvek neizvesno da li će selektor Dik Advokat moći da računa na njega u veoma važnom susretu sa Dancima u petak u Humskoj.

Ipak, sama činjenica da je Aleksandar Kolarov dobio poziv za ovu utakmicu i da se selektor nije u međuvremenu predomislio, kao u slučaju Baste i Ignjovskog, dovoljan je pokazatelj velikog poverenja koje iskusni fudbaler Mančester Sitija uživa kod Holanđanina na klupi ''Orlova''.

Kako smo već i objavili, selektor reprezentacije Srbije vratio je danas u njihove klubove Dušana Bastu i Aleksandra Ignjovskog, a na pripremama za predstojeći meč sa Danskom zadržao je povređenog Kolarova.

"Selektor će Kolarova čekati do zadnjeg časa. Videćemo kako će se odvijati njegov oporavak, ali će Kolarov ostati sa nama", rekao je portparol i menadžer našeg državnog tima Aleksandar Bošković.

Meč kvalifijakacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine između Srbije i Danske igra se u petak od 20.45 na stadionu Partizana, a nama ostaje da za rođendan poželimo Kolarovu da i on bude akter ovog susreta i da, naravno, ''Orlovi'' zabeleže i prvu pobedu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Na kraju, da se podsetimo i onog ''projektila'' koji je Kolarov pre dva meseca poslao u mrežu Francuza, takođe u Humskoj.

Neka ovako bude i protiv Danaca!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kostajnicacz
Monday, 10.11.2014
19:32

kolarova se isplati cekati jer mi nemamo drugog levog beka

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 11.11.2014
16:14

Imamo Lomića (ne zato što je Partizanovac, već zato što je zaista dobar) imamo i Duška Tošića, ali on je bolji u defanzivi nego u ofanzivi, a Dance mi moramo da napadnemo i pobedimo !