Slavljenička atmosfera u Zvezdi, imaju i dobar razlog za to!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.05.2017.
14:34
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Svečano je bilo i juče tokom obeležavanja 26. godišnjice uspeha u Bariju, a razloga za slavlje u Ljutice Bogdana ima i danas.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Povod za današnju svečanost jeste 71. rođendan legende kluba i počasnog predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, Dragan Džajić je častio prijatelje i kolege tortom i zahvalio se svima koji su došli da obeleže ovaj dan.

Aktuelnicpredsednik kluba Svetozar Mijailović je u ime Crvene zvezde poželeo sve najlepše popularnom Džaji.

''Toliko godina si u Crvenoj zvezdi čiju si ti istoriju obeležio. Želim ti da ostaneš uvek to što si bio Crvenoj zvezdi i da ostaneš večito mlad, a ova jedanaestica će te uvek podsećati na najlepše trenutke u Crvenoj zvezdi. Da nam još dugo živiš!'', poručio je Mijailović.

Dragan Džajić se svima zahvalio na pažnji i uzvratio im lepim željama, uz nadu da će sledeći rođendani biti još veseliji zbog boljih rezultata ekipe na terenu.

''Neobično se prijatno osećam što ste danas ovde sa mnom, uz jedno skromno posluženje. Dugo sam ovde, ali ovako lepi trenuci ne mogu da se zaborave. Ovo što ste vi meni poželeli želim i ja vama. Želim da ovi mnogo mlađi od mene dožive mnogo više godina nego što ću ja, i nadam se da će naredni rođendani ovom klubu doneti još više slavlja i veselja'', izjavio je Džajić.

On je u Crvenu zvezdu došao kao 15-godišnji dečak, debitovao je 8. juna 1963. u utakmici protiv podgoričke (tada titogradske) Budućnost, a prvu titulu sa crveno-belima proslavio je već naredne, 1964. godine.

U narednih deset godina je već stigao do pet titula prvaka sa Zvezdom i četiri osvojena Kupa. Odigrao je rekordnih 590 mečeva za crveno-bele i postigao 287 golova.

Po okončanju igračke karijere bio je postavljen za tehničkog direktora kluba, potom i za predsednika i u toj ulozi je bio 1991. godine kada je Zvezda osvojila titulu prvaka Evrope.

Današnjoj svečanosti su pored ostalih prisustvovali i generalni direktor Zvezdan Terzić i šef stručnog štaba Boško Đurovski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 30.05.2017
17:40

od slavljenika se pojavio samo Terzic u prisustvu Mijailovica

avatar
R E V O L T
Tuesday, 30.05.2017
19:12

terzic prerusen u covica Hahaha

avatar
R E V O L T
Tuesday, 30.05.2017
16:50

Pitajte terzica je l' slavljenik rodjen pre ili posle vase prve titule i utakmice protiv niskog Zeleznicara? :-)