Slaviša Stojanović neće protiv Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.04.2015.
12:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Bivši trener Crvene zvezde, koji je klub sa Marakane doveo do šampionske titule prošle sezone, oglasio se povodom informacija da je tužio crveno-bele zbog neisplaćenih zarada.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, mediji su preneli (navodnu) izjavu Slaviše Stojanovića da je odlučio da se obrati Arbitražnom sudu FSS zbog Zvezdinih dugovanja prema njemu, u iznosu od 100.000 evra.

Međutim, ispostavilo se da to nije tačno.

To danas tvrdi sam Stojanović, koji se tim povodom obratio čelnicima Crvene zvezde, demantujući da je ikome dao takvu izjavu.

''Niti sam dao taj intervju, niti sam podneo tužbu. Bio sam u šoku kada sam pročitao svoje izjave'', tvrdi Slaviša Stojanović, a prenosi zvanični klupski sajt.

Isti izvor zatim otkriva i na koji je način došlo do tih informacijama u medijima.

''Ispostavilo se da je dotične izjave Slaviše Stojanovića je izmislio njegov blizak saradnik i prosledio ih predstavnicima medija uveravajući ih da su verodostojne i da mogu slobodno da budu prenešene'', dodaje se na sajtu FK Crvena zvezda, uz nadu da se slične situacije neće dešavati u budućnosti.

Kao što je poznato, Slaviša Stojanović je posle odlaska iz Crvene zvezde prošlog leta, pronašao angažman u belgijskom Lirsu, ali se tamo nije dugo zadržao, s obzirom da pomenutu ekipu nije uspeo da podigne sa začelja tabele.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke