SL: Zvezda gostuje Jagodini, Javor čeka Čuku

Autor: Beta Beta
petak 18.09.2015.
13:16
Izvor: Beta

Utakmicama 10. kola danas se nastavlja takmičenje u Super ligi Srbije, a prvi meč odigraće se u Jagodini, gde istoimena ekipa iz tog grada dočekuje lidera šampionata Crvenu zvezdu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Jagodina na poslednje četiri utakmice nije primila gol, a prošlog vikenda su na Karaburmi ostvarili prvi trijumf u sezoni, pošto su savladali OFK Beograd sa 2:0. Ipak, "ćurani" protiv Crvene zvezde nikada nisu došli do bodova.

Crveno-beli su u seriji od šest uzastopnih trijumfa, a prošle subote su pred svojim navijačima slavili u "večitom" derbiju, pa tim Miodraga Božovića u dobrom raspoloženju ulazi u meč s Jagodinom.

Ovaj meč počeće danas u 18.00 na Gradskom stadionu u Jagodini.

Drugoplasirani Javor će sutra od 19.00 u Ivanjici dočekati petoplasirani Čukarički, koji je posle serije loših rezultata nakon eliminiacije u kvalfikacijama za Ligu Evrope upisao dva trijumfa. U taboru Ivanjičana se nadaju nastavku dobrih rezultata i da će posle utakmice 10. kola ostati na drugom mestu.

Partizan je u četvrtak dobro počeo takmičenje u Ligi Evropa i na svom stadionu savladao AZ Alkmar i na taj način podigao raspoloženje ekipe posle poraza u "večitom" derbiju od Crvene zvezde. Crno-beli će u nedelju od 19.00 na svom stadionu dočekati Radnički iz Niša, koji je jedini poraz zabeležio na početku prvenstva od Borca.

Vojvodina će sutra u Novom Sadu od 18.00 ugostiti Rad, dok će se dva sata ranije u Subotici sastati Spartak i Borac, čiji igrači štrajkuju zbog zaostalih zarada.

U derbiju začelja u Gornjem Milanovcu će se od 19.00 sastati Metalac i Radnik, a u istom terminu igraju se i utakmice Mladost - Voždovac i Novi Pazar - OFK Beograd.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stanko Bacic
Friday, 18.09.2015
16:30

Vreme je da se izdignemo i pokazemo zvezdi koji je najjaci klub u celoj Srbiji.NAPRED PARTIZAN!!!

avatar
Jebi AV komsije male
Friday, 18.09.2015
18:49

Hahahaha,sa Babovicem sigurno,cccc

avatar
Srbija voli Zvezdu
Friday, 18.09.2015
21:15

Ne morate nam to vi pokazivati jer mi sami dobro znamo da smo najjaci srpski klub u Srbiji.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Friday, 18.09.2015
13:41

NAPRED PARTIZAN!