SL - "Zmajevi" preleteli Surdulicu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.08.2015.
19:08
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Voždovca upisali su drugu ovosezonsku pobedu pošto su u drugoj utakmici 8. kola Superlige Srbije kao gosti savladali surdulički Radnik.

fk-radnik.com
fk-radnik.com

Povezane vesti

Duelom Radnika i Voždovca u Surdulici je otvoren subotnji deo programa osmog kola domaćeg šampionata. U petak uveče Jagodina i Borac su remizirali bez golova, dok su se novajlija u ligi i "Zmajevi" potrudili da publika vidi ono zbog čega dolazi na stadione.

Uprkos dobrom otvaranju meča i vođstva do kojeg su stigli posle dvadeset minuta igre, fudbaleri Radnika poraženi su rezultatom 3:1 (1:1) u duelu sa ekipom Voždovca.

Lazar Antić našao se na pravom mestu u 20. minutu susreta pošto je posle centaršuta Stojanovića i odbijene lopte odlično reagovao i smestio loptu u gol Voždovca za vođstvo domaćih.

Do odlaska na odmor Voždovac uspeva da se vrati u meč lepim golom Marka Adamovića koji je sa nekih 18 metara pogodio mrežu Radnika i poravnao na 1:1 šest minuta pre kraja prvog dela igre.

Totalni preokret i drugu pobedu Voždovcu u novoj sezoni doneo je bivši napadač Partizana Obiora Odita koji je najpre pogodio sa bele tačke u 62. minutu, da bi šest minuta kasnije postigao sjajan gol nakon centaršuta Nikole Beljića.

Voždovac je tako prekinuo seriju od tri remija i stigao do devetog boda koju mu trenutno garantuje sedmo mesto na tabeli. Radnik je upao u krizu rezultata i nema sumnje da će pauza u šampionatu dobro doći novajliji u ligi kako bi pregrupisao redove.

Superligaš iz Surdulice upisao je tri poraza i remi na poslednja četiri meča pa će na pauzu u šampionatu otići kao pretposlednja ekipa na tabeli sa šest osvojenih bodova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke