SL - Voždovac i Radnik veoma blizu plej-ofa!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 19.03.2016.
16:50
Izvor: Sportske.net

U okviru 27. kola domaćeg prvenstva nove pobede zabeležile su ekipe Voždovca i Radnika.

radnikfc.wix.com
radnikfc.wix.com

Povezane vesti

Nakon velike pobede nad Javorom, jednim od glavnih konkurenata za plasman među osam najboljih ekipa nakon 30. kola, ekipa Radnika iz Surdulice je u 27. kolu savladala i Mladost iz Lučana i sada se nalazi nadomak plej-ofa.

Oni su danas slavili rezultatom 3:1, a golove su postigli Vuković u 10. minutu, Ovusu u 55. i Stanković u 62. za domaće, dok je za goste strelac bio Vajan u 30. minutu.

Da napomenemo da su današnjoj utakmici prisustvovali i skauti PSV-a koji su posmatrali Ovusua, strelca drugog gola za Radnik.

U drugom meču dana Voždovac je golom u 87. minutu protiv Jagodine stigao do velika tri boda i sada je veoma blizu plasmana u plej-of. Samo teorija ga može odvući iz mesta među osam najboljih timova u poslednja tri kola regularnog dela pošto imaju 39 bodova, 8 više od Javora koji, doduše, ima utakmicu manje, a nalazi se na poziciji broj 9.

Jedini gol na meču protiv Jagodine postigao je novajlija u timu Voždovca, Jovan Damjanović, 33-godišnji napadač koji je stigao ovog januara u Voždovac.

Sa druge strane, Jagodina će i definitivno ostati na pretposlednjoj poziciji sa samo 22 osvojena boda u dosadašnjih 27 mečeva.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 19.03.2016
17:54

danasnjim rezultatima reseno je pitanje prvih 8 ekipa, iako imaju teoretske sanse Javor i Mladost zbog utakmice manje, njihov raspored ne garantuje da mogu da nesto preokrenu...