SL - Vojvodina ruši sve pred sobom!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.12.2015.
17:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine vezali su četvrtu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu koja im je omogućila da se kolo pre kraja jesenjeg dela sezone domognu četvrtog mesta na tabeli.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica subotnjeg dela programa 21. kola domaće Superlige odigrana je na stadionu "Karađorđe" gde su fudbaleri Vojvodine ugostili ekipu Jagodine.

Ekipa Nenada Lalatovića, koji zbog kazne nije mogao da vodi tim, savladala je Jagodinu rezultatom 3:1 (2:1) i tako kolo pre kraja jesenjeg dela sezone izbila na četvrto mesto na tabeli.


Novosađani su do prilično ubedljive prednosti stigli posle samo 15 minuta igre u prvom delu susreta pošto su Lazar Rosić i Ognjen Ožegović dva puta matirali goste iz grada na Belici.

Taman kada se činilo da će domaćin otići na odmor sa dva gola prednosti Mladen Popović je pogodio mrežu Nikole Perića i uneo rezultatsku neizvesnost u meč.

Fudbaleri Vojvodine nastavili su da dominiraju u nastavku utakmice ali bi i pored toga verovatno ušli u problem u završnici meča da Ognjen Ožegović deset minuta pre kraja nije postigao svoj drugi gol i postavio konačan rezultat.

Na taj način Vojvodina je stigla do četvrte vezane pobede u Superligi a pete ako se računa i nacionalni Kup. Tih pet pobeda Novosađani su ostvarili pod vođstvom Nenada Lalatovića koji je preporodio ekipu nakon poraza od Radnika.

Posle 17 odigranih kola Vojvodina je pala u plej-aut zonu, a mesec dana kasnije nalazi se na četvrtom mestu na tabeli sa 34 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke