SL - 'Vava' prija Bačkoj, Rad produbio krizu "Golubova"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 02.10.2016.
17:02
Izvor: Sportske.net

Prve dve utakmice 11. kola Superlige Srbije odirane su u dnevnom terminu pošto radovi na postavljaju reflektora u Bačkoj Palanci i Subotici još uvek traju.

fkbacka.com
fkbacka.com

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka produbili su rezultatsku krizu u domaćem šampionatu porazom od Rada 0:1 (0:1) koji je posle tri vezana remija uspeo da upiše četvrti trijumf u Superligi.

"Građevinari" su slavili golom Aleksandra Lutovca u 43. minutu pa su nakon gostovanja u Subotici uspeli da se domognu gornjeg dela tabele.

Ekipa Aleksandra Černišova upisala je treći poraz na poslednjih pet mečeva, ali se i dalje nalazi na sedmom mestu na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Još jedan meč odigran je danas u Bačkoj ali na jugu ovog dela Autonomne pokrajine Vojvodine.

Bačka je na stadionu "Slavko Vava Maletin" savladala Voždovac rezultatom 2:1 (0:0) čime je stiga do treće ovosezonske pobede, a druge uzastopne na svom terenu.

Gosti su sredinom prvog dela igre promašili penal pa su sva tri gola pala u poslednjih pola časa igre. Nemanja Ilić je doneo prednost Bačkoj u 64. minutu, ali je Marko Gajić anulirao vođstvo domaćih pogotkom u 87. minutu susreta.

Činilo se da će "Zmajevi" odneti bod iz Bačke Palanke ali domaći i nadokandi stižu do drugog pogotka i trećeg trijumfa u Superligi koji ih lansira na jedanaesto mesto na tabeli.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke