SL - Ubedljiva Mačva, ''Brđani'' slave Mudrinskog, goleada u Subotici

Autor: Beta Beta
nedelja 17.09.2017.
19:56
Izvor: Beta, Sportske.net

Fudbaleri Mačve pobedili su danas u Šapcu ekipu Radnika sa 4:0, u utakmici 10. kola Super lige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Mačve pobedili su danas u Šapcu ekipu Radnika sa 4:0, u utakmici 10. kola Super lige Srbije.

Golove za Mačvu postigli su u 25. minutu Radoš Protić, u 38. i 54. Nenad Gavrić, dok je konačan rezultat iz penala u 72. minutu postavio Mladen Lazarević.

Ekipa Radnika je od petog minuta igrala sa igračem manje, pošto je direktni crveni karton dobio Frensis Keremeh.

Gostujaći fudbaleri su u 58. minutu imali šansu da smanje rezultat, ali nisu iskoristili jedanaesterac.

Trener Mačve Dragan Aničić ocenio je da je igra njegovog tima imala hladnokrvnost i strpljenje.

"Možda je malo prevelika razlika, jer su oni dosta dobra ekipa. Igrati 85 minuta sa igračem manje nije lako, čak je jako teško. Mi smo imali u ovoj utakmici sve ono što nismo imali u prethodnim. Uradili smo sve na pravi način, gradili smo strpljivo igru, stvarali šanse i imali realizaciju. Igrali smo mirno i koncentrisano. Sledi nam utakmica sa Bačkom u šesnaestini finala Kupa gde će šansu dobiti igrači koji su imali manju minutažu u ovih 10 kola", rekao je Aničić novinarima posle meča.

Trener Radnika Simo Krunić rekao je da je Mačva, bez obzira što je igrala sa igračem više, nadigrala njegovu ekipu i dodao da je postojala šansa kod 2:0 da se nešto promeni.

"Zaslužena pobeda Mačve, bili su bolji celu utakmicu. Mi moramo da razmislimo, da više tako ne reagujemo tako da u pet minutu dobijemo direktan crveni karton što je i poremetilo tok igre. Posle 2:0 imali smo šanse iz prekida, ali je bilo previše nervoze u igri", rekao je Krunić i Mačvi poželeo uspeh u nastavku sezone.

Mačva je trenutno na devetom mestu na tabeli sa 12 bodova, dok je Radnik deseti sa istim brojem bodova.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su gostima ekipu Bačke sa 3:2.

Golove za pobednički tim postigli su Ognjen Mudrinski već u prvom minutu, da bi posle samo dva minuta rezultat bio 0:2, a strelac je bio Boris Kopitović. Treći pogodak za ekipu s Banovog brda postigao je Mudrinski u 69. minutu.

Strelci za Bačku bili su Milan Makarić u 47. i Damir Čeković u 56. minutu.

Ekipa Nenada Lalatovića je sedma na tabeli domaćeg šampionata sa 16 bodova, dok Bačka zauzima 14. poziciju sa šest bodova.

Najviše golova viđeno je u Subotici, gde je Spartak remizirao sa ekipom Mladosti iz Lučana - 3:3.

Spartak je poveo u šestom minutu, golom Čečarića, a izjednačio je Milosavljević u 31. Novo vođstvo domaćima doneo je Savković sedam minuta kasnije, da bi isti igrač u 53. minutu povisio na 3:1.

Ipak, Lučanci su i na ovo imali odgovor, pa su golovima Trifunovića u 57. i Pejovića u 58. stigli do konačnih 3:3 i vrednog boda.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke