SL - Surdulica slavi, Radnik srušio lidera! Javor izbio na vrh!

Autor: Darko Mitrović
subota 08.08.2015.
18:56
Izvor: Sportske.net

Subotnji program u okviru četvrtog kola Superlige počeo je utakmicama u Ivanjici i Surdulici, gde su domaće ekipe osvojile ceo plen.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle tri kola u kojima je ostvario stopostotan učinak, čačanski Borac je danas poklekao u Surdulici, protiv novajlije u eliti, ekipe Radnika.

Do istorijske, prve pobede u Superligi, Radnik je stigao posle velike borbe, rezultatom 1-0 i doneo veliko slavlje svojim navijačima, kojih se danas okupilo oko 2.000.

Čovek odluke u ovom meču bio je Slaviša Stojanović, koji je u 63. minutu iz jedanaesterca savladao golmana gostiju Bajića.

Čačani su u poslednjih desetak minuta meča imali i fudbalera manje na terenu, posle isključenja Jovančića u 79. minutu.

U isto vreme, uspešan na svom terenu bio je i Javor Matis, koji je ostvario i treću pobedu od početka sezone i to nad ekipom Rada rezultatom 3-0.

Trijumf Ivanjičana najavio je Maraš, vodećim golom u 39. minutu meča, a preostala dva pogotka postignuta su u drugih 45 minuta.

Posle samo tri minuta igre u drugom poluvremenu, Docić je duplirao prednost domaćih, a konačnih 3-0 postavio je Đokić u 90. minutu.

Javor Matis je ovom pobedom uspeo da se izjednači sa Borcem na vrhu tabele. Obe ekipe imaju po devet bodova, posle četiri odigrana kola.

Večeras su na programu još tri utakmice četvrtog kola, sve počinju u 19 časova, a najviše pažnje privlači duel Partizana i Spartaka u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
i.sarajevo
Saturday, 08.08.2015
20:04

nerazumijem ko kuka u clanku,ili mozda na mom kompu to ispusteno ko zna vec

avatar
Saturday, 08.08.2015
22:47

valjda ne razumes ;) ?

avatar
pjer
Saturday, 08.08.2015
18:59

e sad krece gospodin sa kuknjavom, sudijama, cia, bia .... i na kraju zelje crvenoj cvezdi na pobedi u Cacku