SL - Strelci neraspoloženi, Borac čvrsto drži drugo mesto!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 18.10.2015.
16:58
Izvor: Sportske.net

Na četiri meča u domaćem šampionatu u mečevima koji su počeli od 15 časova postignuta su svega tri gola.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Strelci su u ovom nedeljnom popodnevu bili veoma neraspoloženi u domaćem šampionatu, na četiri meča koji su počeli od 15 časova videli smo svega tri gola, pa se nadamo da će u večerašnjem terminu Jagodina i Radnik, odnosno Partizan i Javor, uspeti da poprave današnji utisak.

Na čak dva meča nismo videli golove, u Novom Pazaru gde je gostovao Čukarički, odnosno u Gornjem Milanovcu u derbiju Moravičkog okruga gde je gostovala ekipa Mladosti iz Lučana.

Ekipa Čukaričkog je na meču u Novom Pazaru bila nešto konkretniji rival, ali nisu uspeli da savladaju niti jednom golmana Zečevića.

Metalac i Mladost su takođe bili miroljubivi, ali je u ovom meču domaćin bio konkretniji za razliku od onog meča u Novom Pazaru.

Borac čvrsto drži drugu poziciju na tabeli, sigurno će tu i ostati nakon što se završe sve utakmice ovog kola. Oni su danas na svom terenu u Čačku savladali OFK Beograd golom Vujaklije u 65. minutu i tako dospeli do kote od 27 bodova nakon samo 14 kola.

Borac još od utakmice sa Partizanom kod svoje kuće (0:3) ne zna za poraz u domaćem šampionatu, vezali su 4 pobede i dva nerešena rezultata.

Ekipa Spartaka iz Subotice nastavlja sa slabim partijama u poslednjih nekoliko kola, danas su ponovo izgubili bodove na svom terenu i to od ekipe koja bi mogla da im bude jedan od direktnih protivnika u borbi za opstanak. Voždovac je slavio golovima Asanija i Stojanovića.

Subota:

Rad - Crvena zvezda 0:3
Vojvodina - Radnički Niš 0:2

Nedelja:

Borac - OFK Beograd 1:0
Metalac - Mladost 0:0
Novi Pazar - Čukarički 0:0
Spartak - Voždovac 0:2

Partizan - Javor 19:00
Jagodina - Radnik 19:00

Tabela:

1. Zvezda 35 (-1)
2. Borac 27
3. Javor 23 (-1)
4. Čukarički 22
5. Radnički 22
6. Partizan 21 (-1)
...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke