SL - Stolica preporodio ''Zmajeve'', sjajni Jevtić presudio Nišlijama!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.11.2016.
15:24
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv razvoj događaja u prve četiri današnje utakmice 16. kola Superlige. Dve pobede domaćina, dva puta slavili gosti. Promena trenera donela rezultat Voždovčanima.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle serije poraza, zbog koje su ''Zmajevi'' pali pri samo dno tabele, Voždovac je tokom prvenstvene pauze promenio trenera, a da je Ilija Stolica pravi izbor za tu poziciju, potvrdilo se već na njegovom debiju.

Voždovac je danas kao gost savladao Spartak Ždrepčevu krv u Subotici rezultatom 2:0 i tako konačno započeo uspon ka sredini tabele.

Najvažniji deo posla ''Zmajevi'' su obavili već tokom prvog poluvremena. Poveli su u 34. minutu iz penala koji je u gol pretvorio Stojanović, a samo tri minuta kasnije Zec je postavio konačan rezultat.

I Čukarički je danas najavio izlazak iz krize i uspon na tabeli, posle ubedljive pobede nad Radničkim iz Niša, rezultatom 4:1.

Glavna uloga u ovoj utakmici pripala je napadaču ''Brđana'' Aleksandru Jevtiću, koji je upisao het-trik, postigavši prva tri gola za domaće. Svoju golgetersku seriju započeo je u 20. minutu, nastavio u 35, a sve dileme oko pobednika rešio u 54. minutu, kada su domaći poveli sa 3:0.

Sedam minuta kasnije, Nišlije su stigle do počasnog gola, a u finišu meča Igor Matić je trijumf ekipe Gordana Petrića učinio još ubedljivijim - 4:1.

Javor Matis
je pred svojim navijačima u Ivanjici savladao ekipu Radnika sa 1:0, a gol odluke postignut je već u 10. minutu, kada je Gafurov savladao golmana Čančarevića.

A za to vreme u Čačku, nastavljena je agonija ekipe Borca koja je pretrpela i deseti poraz od početka sezone, i to na svom terenu od komšijskog Metalca.

Milanovčani su golovima Stojkovića i Jovanovića slavili rezultatom 2:1, a posao im je bio olakšan isključenjem Krstića u 39. minutu, posle čega su domaći igrali sa fudbalerom manje na terenu.

Podsetimo, u 15 časova počela je utakmica u Humskoj između Partizana i Bačke, a od 17 se igra derbi kola, duel Napretka i Crvene zvezde.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 19.11.2016
16:58

Katastrofalna igra Radnickog, i za ovo treba da se kresu plate svim igracima i strucnom stabu, dva uzastopna poraza kraj nadama za trece mesto jos ako Napredak osvoji koji bod protiv bg blizanaca mislim da i cetvrto mesto je tesko dostizno... sada pamet u glavu....