SL - Spektakl u Milanovcu, u Humskoj služe "ćuretinu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.07.2015.
16:11
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana sastaće se u subotu u derbiju drugog kola Superlige Srbije sa Jagodinom, dok će Crvena zvezda u nedelju gostovati u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Drugo kolo prvenstva Srbije otvoriće sutrašnja utakmica u Nišu između Radničkog i OFK Beograda, koji je prošle nedelje na Vračaru poražen od Crvene zvzede sa 2:6, iako je na poluvremenu vodio sa 2:0.

Taj meč je u javnosti izazvao dosta polemike, te tim Vladimira Petrovića na stadionu "Čair" želi da se iskupi za poraz od Zvezde i osvoji prve bodove u novoj sezoni Superlige Srbije.

Šampion Srbije će u derbiju kola dočekati Jagodinu u subotu od 19 časova. Ekipa Zorana Milinkovića je zabeležila dobar start sezone, pošto su se plasirali u treće kolo kvlafikacija za Ligu šampiona, a u prvom kolu ubedljivo su slavili na stadionu u Humskoj protiv Metalca.

Crno-beli su prošle sezone triput savladali Jagodinu i to bez primljenog gola, ali su u prvom meču igranom na gostovanju u jesenjem delu šampionata poraženi sa 1:0.

Najefikasnija ekipa posle prvog kola Superlige, Crvena zvezda, u nedelju od 19.00 gostovaće u Gornjem Milanovcu, povratniku u elitni rang takmičenja - Metalcu.

Čukarički, koji je prošlog vikenda u derbiju savladao Vojovodinu na gostovanju sa 4:0, u nedelju će od 20.00 na Banovom brdu dočekati Rad.

Ekipa sa Banjice je u prvom kolu poražena od Voždovca, koji će u subotu na svom stadionu dočekati čačanski Borac. Tim Nenada Lalatovića, koji je u karijeri trenirao i Voždovac, je na otvaranju prvenstva posle proekreta pobedio Radnički iz Niša sa 2:1.

U ostalim mečevima drugog kola Superlige Srbije Javor će ugostiti Spartak, Novi Pazar će gostovati u Lučanima ekipi Mladosti, a novi superligaš, Radnik iz Surdulice dočekaće novosadsku Vojvodinu, koja je u kvlafikacijama za Ligu Evropr ostvarila dve pobede i remi.

Parovi 2. kola Superlige Srbije:

petak

Niš: Radnički - OFK Beograd 20.00

subota

Ivanjica: Javor - Spartak 18.00
Lučani: Mladost - Novi Pazar 18.00
Beograd: Partizan - Jagodina 19.00
Beograd: Voždovac - Borac 20.00

nedelja

Surdulica: Radnik - Vojvodina 18.00
Gornji Milanovac: Metalac - Crvena zvezda 19.00
Beograd: Čukarički - Rad 20.00

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magionicar
Thursday, 23.07.2015
17:01

zasto zvezda igra nedeljom ? a oni samo igraju nasu ligu a ne LE?LS ?

avatar
ujka Vanja
Thursday, 23.07.2015
16:21

U derbiju? Hahaha Mladost im bez Frajdeja u postavi dala 3 gola.Pa mi cemo im dati koliko i Zvezda Metalcu ali dva vise,da bi se vratili na prvo mesto!!