SL - Spartak blista, Nišlijama izmakla pobeda

Autor: Beta Beta
subota 09.09.2017.
23:23
Izvor: Sportske.net, Beta

U senci pobeda Crvene zvezde i Partizana, večeras su odigrane još četiri utakmice sedmog kola Superlige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Najviše pažnje privlači odlična ekipa Spartaka, koja je na svom terenu savladala Napredak sa 2:1 i tako izbila na treće mesto na tabeli.

Subotički klub ima 17 bodova, uz utakmicu više dva manje od Crvene zvezde, jedan više od Partizana i dva od Vojvodine koja je četvrta.

Dvostruki strelac bio je Đorđe Ivanović, dok je gol za Napredak dao Enver Alivodić. Spartak je od 67. imao igrača manje zbog isključenja Nemanje Nikolića.

Radnik je pobedio Rad u Surdulici sa 3:1, strelci za domaće bili su Zlatanović iz penala u prvom, odnosno Mijić i Radović u drugom poluvremenu, dok je jedini pogodak za Rad postigao Lutovac početkom drugog poluvremena.

Borac i Zemun igrali nerešeno bez golova u Čačku, a pobednika nije bilo ni u Bačkoj Palanci, gde je Bačka igrala 1:1 sa ničkim Radničkim.

Nišlije su vodile golom Aksentijevića od 51. minuta, a poraz domaćih sprečio je Ivković u četvrtom minutu sudijske nadoknade.

Podsetimo, Zvezda je kao gost savladala Javor Matis sa 2:0, Partizan na svom terenu bio bolji od Mladosti sa 3:0, a Čukarički je u petak slavio u Šapcu protiv Mačve sa 2:0.

-
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke