SL - Sjajni Kruševljani sad mogu na koncert, ima nade za ''Čuku''!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.11.2016.
15:32
Izvor: Sportske.net

Ovog popodneva odigrana je većina utakmica 15. kola Superlige. Čukarički najavio izlazak iz krize, Napredak gazi redom!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Posle sinoćnjeg trijumfa Vojvodine nad Radnikom od 2:0, danas su odigrane još četiri utakmice 15. kola Superlige.

Najviše pažnje izazvao je još jedan trijumf odlične ekipe Napretka, ukupno deveti, ovoga puta na gostovanju ekipi Bačke.

Kruševljani su slavili rezultatom 3:1, a najveći deo posla su odradili već u prvih dvadesetak minuta igre. Vođstvo im je doneo sve bolji Vukanović u šestom minutu igre, a u osamnaestom je već bilo 0:2 kada je mrežu domaćih zatresao N'Diaje.

Domaće je u igru vratio Luka Luković, pogotkom u finišu prvog poluvremena, ali više od toga Bačka danas nije mogla.

Njihova nada da mogu da izbegnu poraz trajala je do samog finiša meča, kada je iskusni Branimir Petrović potvrdio trijumf Napretka, postavivši konačnih 1:3.

Podsetimo, u najavi ove utakmice, trener Napretka Dragan Ivanović je najavio zanimljivu nagradu za svoje fudbalere ukoliko danas trijumfuju protiv Bačke:

''Sve ih vodim na Cecin koncert u Novi Sad'',
poručio je on.

A ako je Napredak najprijatnije iznenađenje sezone, najveće razočaranje je svakako ekipa Čukaričkog, koja je danas, ipak, nagovestila izlazak iz krize.

''Brđani'' su slavili sa 2:1 u duelu sa ekipom Voždovca, a junak njihovog trijumfa bio je dvostruki strelac Docić, u 29. i 4. minutu iz penala, a počasni gol za ''Zmajeve'' postigao je Stojanović u finišu meča.

Sva tri boda na svom terenu osvojio je i Spartak, koji je golom Nemanje Milića u 38. minutu savladao ekipu lučanske Mladosti.

Jedini remi viđen je na Banjici, gde su Rad i Metalac podelili bodove - 1:1. Kaisedo je već u šestom minutu doveo goste u vođstvo, Rad je izjednačuio autogolom Rovčanina u 69, a u 84. minutu domaći nisu iskoriustili jedanaesterac i tako propustili veliku priliku za potpuni preokret.

Podsetimo, danas od 17 časova još igraju Borac i Crvena zvezda, a sutra u istom terminu Partizan će ugostiti ekipu Novog Pazara.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 05.11.2016
18:54

Prijatno iznenadjenje ovi carapani... ali ceracemo se...

avatar
Непобедиви
Saturday, 05.11.2016
17:12

И КОД КУЋЕ И НА СТРАНИ ГАЗЕ РЕДОМ ЧАРАПАНИ!