SL - Remi u Čačku, Ivanjica slavi posle 8 meseci!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.03.2016.
17:05
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Javor Matisa upisali su prvi prvenstveni trijumf u Ivanjici posle osam meseci pauze, a duel Borca iz Čačka i Rada završen je remijem bez golova.

Beta/SašaĐorđević/Sdj
Beta/SašaĐorđević/Sdj

Povezane vesti

Dve utakmice 27. kola Superlige Srbije odigrane su u nedelju od 15 časova, a ljubitelji fudbala nisu imali bog zna šta da vide, pošto je na dva meča viđen samo jedan pogodak.

Utakmica između čačanskog Borca i Rada završena je podelom bodova i bez postignutih golova, dok je u Ivanjici domaćin slavio protiv Metalca "minimalcem".

Jedini gol za Javor Matis postigao je Jovan Đokić u 22. minutu na asistenciju Eliomara Silve. Ispostavilo se da je taj pogodak bio dovoljan da Ivanjičani upišu sva tri boda.

Na taj način tim Mladena Dodića je stigao do prvog prvenstvenog trijumfa na domaćem terenu posle tačno osam meseci. Poslednju pobedu u Ivanjici Javor Matis je ostvario 16. avgusta 2015. godine protiv OFK Beograda.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 22.03.2016
12:42

Još jedan kuriozitet sa ove utakmice. Pomoćni sudija na strani terena do svlačionica (na istočnoj strani terena) u jednoj situaciji kada ga je glavni sudija pitao za koga je aut odgovara nisam video morao sam da pratim ofsajd. Ovo što navodim čuli smo svi koji smo sedeli na istočnoj strani stadiona (i navijači Javora i mi navijači Metalca). Zato smo mu ponudili da mi pratimo ofsajd a on da prati aut jer je to mnogo lakše, da se čovek ne preoptereti. Mislim da ovo sve govori, neću pomenuti o kome i kojoj organizaciji.

avatar
Monday, 21.03.2016
16:10

Javor dobio posle 8 meseci, jer sudija umesto da svira penal za Metalac, da igraču Metalca ni krivom ni dužnom drugi žuti/crveni karton. Čak sudija iza gola na poluvremenu u raspravi sa trenerom Metalca pokazuje kako je to bila čista simulacija. Ovo što tvrdim potkrepljujem snimkom događaja koji imam i na zahtev dostavljam. Na snimku se lepo vidi kada igrač Javora broj 21 udara po nozi i obara igrača Metalca broj 14, koji u nastavku događaja dobija drugi žuti/crveni karton zbog navodnog simuliranja. Da nije žalosno, bilo bi smešno.