SL - Remi na premijeri, Metalac slavi Ekvadorca

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.02.2016.
17:59
Izvor: Sportske.net

Prvi superligaški meč u 2016. godini završen je podelom plena pošto je Metalac uspeo da ostane neporažen na gostovanju favorizovanoj ekipi Čukaričkog.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Premijerna utakmica prvog kola prolećnog dela sezone u domaćem fudbalskom šampionatu odigrana je na Banovom Brdu gde je domaći Čukarički ugostio Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Favorizovani domaćin ostao je bez čitavog plena pošto je utakmica završena rezultatom 1:1 (0:0) pa su gosti zadovoljniji napustili teren stadiona u ulici Beogradskog Bataljona na Banovom Brdu.

Mnogo više uzbuđenja viđeno je u drugom poluvremenu, a prvu veliku priliku za pogodak videli smo sredinom drugog dela igre kada su fudbaleri Metalca u istoj akciji dva puta opasno zapretili golmanu Čukaričkog.

Nakon propuštenih prilika goste je stigla kazna pošto je Stefan Živković uputio precizan centaršut na ivicu peterca gde se sjajno snašao vremešni Nenad Mirosavljević i prosledio loptu u mrežu Metalca.

Vođstvo domaćih ostalo je na snazi svega osam minuta i najzaslužiniji za to što su "Šerposi" odneli bod sa Banovog Brda bio je rezervista Metalca i novajlija u Superligi Valberto Kaisedo.

Ekvadorac je u završnici utakmice napravio mnogo problema odbrani Čukaričkog, a samo nekoliko dodira sa loptom bilo mu je dovoljno da Metalcu donese izjednačujući pogodak i bod u duelu sa Čukarički.

Pokušali su domaći da stignu do pobede ali su fudbaleri Metalca izdržali pritisak u poslednjih desetak minuta i zasluženo odneli bod sa Banovog Brda.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT 24. III 2016.
Friday, 19.02.2016
19:25

Deveti smo po broju bodova u gostima, neverovatna bruka i sramota!!!