SL - Podela plena ispod Rudnika

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.08.2015.
21:52
Izvor: Sportske.net

Prva utakmica šestog kola Superlige Srbije odigrana je u subotu uveče podno Rudnika gde je Metalac ugostio ekipu Voždovca.

fkmetalac.rs/SimoMarić
fkmetalac.rs/SimoMarić

Povezane vesti

Na "Gradskom stadionu" u Gornjem Milanovcu Metalac i Voždovac remizirali su rezultatom 1:1 (0:1) a svakako da će gosti iz Beograda biti zadovoljniji osvojenim bodom iako su lako mogli do sva tri.

Voždovac je poveo golom Predraga Sikimića u 23. minutu nakon prilično smušene intervnecije odbrane domaćeg tima. Napadač Voždovca najpre je bio izblokiran, da bi posle toga ponovo dobio loptu i priliku da zatrese mrežu domaćih što mu je pošlo za rukom.

Dugo su gosti iz Zaplanjske uspeli da zadrže prednost gola ali su tri boda ispustili posle uigrane akcije koju su fudbaleri Metalca izveli u 61. minutu utakmice.

Prvi gol za Metalac na domaćem terenu u Superligi postigao je Vladimir Otašević posle uigrane akcije i udarca glavom nakon centaršuta Nemanje Mladenovića.

Nakon izjednačujućeg pogotka Metalca gosti su u nekoliko navrata opasno zapretili golmanu Beliću, a najbolju priliku propustili su u 78. minutu kada je posle udarca Sikimića lopta završila na stativi.

Metalac je do pobede mogao u drugom minutu nadoknade ali je Igor Stanojević jako loše završio dobro izveden kontranapad.

Ekipa Nenada Vanića stigla je do šestog boda u novoj sezoni, dok je Voždovac vezao drugi remi i tako osvoji peti bod.

Металац - Вождовац 1:1 (0:1)/61' Оташевић - 23' Сикимић/

Posted by Јелен Супер Лига on субота 15. август 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke