SL, plej-of - Voša gazi redom!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 16.04.2016.
16:54
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Ekipa Vojvodine ušla je u najbolju formu od samog početka prvenstva, zabeležili su i treću pobedu uzastopno, ponovo su danas savladali Radnički iz Niša sa veoma ubedljivih 4:0.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Vojvodina je povela već u petom minutu. Meleg je sjajno izveo korner sa desne strane, a loptu je glavom sa tri metra u mrežu prosledio Darko Puškarić.

Nišlije su uzvratile samo dva minuta kasnije preko Mrkića, koji je dobro šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je Kordić dobro intervenisao.

Fantastičnu priliku da povedu sa 2:0, crveno-beli su propustili u 11. minutu. Meleg je sjajno oduzeo loptu na oko 20 metara od gola Radničkog, krenuo napred i šutirao, ali je njegov udarac završio iznad prečke.

Ipak, Meleg se iskupio za ovaj promašaj svojom drugom asistencijom već u 16. minutu. U praktično preslikanoj akciji kao kod prvog gola, vezista Vojvodine je centrirao iz kornera sa desne strane, a ovoga puta Sekulić se našao na pravom mestu i sa tri metra loptu samo prosledio u mrežu.

Nakon toga, usledio je nešto mirniji period igre, da bi u 36. minutu Voša došla i do trećeg gola. Sada je Ašćerić oduzeo loptu ispred kaznenog prostora Radničkog, krenuo sam ka golu, na kraju obišao i golmana Jovanovića i sa tri metra samo gurnuo loptu u mrežu.

Već u 43. minutu, na semaforu je pisalo velikih 4:0 za Vojvodinu. Ponovo je sjajni Meleg bio asistent, s tim da je ovoga puta lepo proigrao Trujića, koji je izašao sam na golmana na nekih petnaesteak metara iskosa sa leve strane i poslao precizan udarac u bliži ugao za veliku radost publike na tribinama.

Vojvodina je mogla da dođe do petog gola već na samom startu drugog poluvremena. Ovoga puta, Ašćerić je lepo proigrao Melega, a vezista crveno-belih imao novu odličnu priliku da se upiše u strelce, ali je njegov udarac sa petnaestak metara iskosa ponovo bio neprecizan.

Uprkos visokom vođstvu, Voša je nastavila da napada i ima veći posed lopte, a dobru priliku da ugrozi gol protivnika imala je u 70. minutu, kada je ponovo Meleg šutirao, ovoga puta sa preko 20 metara, ali je ponovo bio zamalo neprecizan. Već u narednom minutu, i Ašćerić je imao priliku glavom posle kornera, ali ni njegov udarac nije išao u okvir gola.

Sjajna akcija Vojvodine viđena je i u 74. minutu. Antić i Stamenić su kombinovali po levoj strani, posle čega je levi bek Voše ostao sam i uputio idealan centaršut, ali Danilo Sekulić sa pet metara glavom nije uspeo da po drugi put savlada Jovanovića, pošto je poslao loptu pored desne stative.

Do kraja meča, i dalje je Vojvodina bila tim koji je napadao, ali ozbiljnijih prilika za gol nije bilo. Ipak, četiri postignuta pogotka bila su više nego dovoljna za zadovoljstvo prisutnih gledalaca i ubedljiv start Voše u plej ofu.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: Kordić – Miletić, Rosić, Puškarić, Antić – Maksimović, Sekulić – Malbašić (od 63. Babić), Meleg (od 76. Paločević), Trujić (od 67. Stamenić) – Ašćerić.

Radnički: Aleksandar S. Jovanović – Petrović (od 81. Đorđević), R. Bulatović, Lakić-Pešić, D. Bulatović – Tomić, Krstić, Marjanović, Mrkić (od 72. Mitrović) – Apostolović (od 72. Todorović), Aleksandar Jovanović.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
joe n.sad
Sunday, 17.04.2016
14:59

Meleg za desetku!

avatar
joe n.sad
Sunday, 17.04.2016
09:25

Meleg za cistu desetku !

avatar
joe n.sad
Saturday, 16.04.2016
21:09

Svaka cast za igru,a posebno za Melega!

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 16.04.2016
17:48

katastrofa, ali ocigledan je psihicki pad posle onakvih kradja, ali idemo dalje... naravno i ova utakmica kao i prethodne Vojvodine treba da bude registrovana sa 3:0 za Radnicki da je pravde i postenja u nasem savezu i zajednici....

avatar
Archie
Saturday, 16.04.2016
19:35

Zašto treba da bude registrovano 3:0 za Radnički? Šta je to Voša, uradila kakve je protokole prekršila pa da joj se bodovi oduzimaju i daju Radničkom? Zar je Voša kriva što sudija greši ili krade? I kakve veze ima druga utakmica, kad ste tu pošteno izgubili bez da ste jednu pravu šansu stvorili, a mogli ste lako još 2, 3 primiti. Da ne bi možda narednih 10 uakmica da budu registrovane 3:0 za Radnički?

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 16.04.2016
21:09

danas ste potpuno nadigrali nas, ali ona kradja od pre deset dana je ubila ove klince iz Radnickog, a sve vase utakmice u prolecnom delu treba protivnik da dobije sa 3:0 zato sto igrate sa igracem koji i dalje ugovorom vezan za Radnicki, koji je samo Scepanovicu i komisiji FSS znanim razlogom je registrovan kod vas a tuzba je pokrenuta i kod UEFA i zbog toga i zbog sudijskih kradja i namestanja, ova druga tuzba nema licno veze sa vama...

avatar
Volem Vosu
Saturday, 16.04.2016
20:56

Ascera ga dade i jos se radovao poprilicno.