SL - Pazar pobedio posle dva meseca!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.12.2015.
15:31
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Novog Pazara ostvarili su prvi trijumf u domaćem šampionatu posle dvomesečnog posta, nakon što su u odloženom susretu 19. kola Superlige sa Jagodinom upisali 'minimalac'.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Više od dva meseca trajao je post fudbalera Novog Pazara koji su poslednju pobedu u domaćem šampionatu ostvarili 3. oktobra u susretu sa Radničkim iz Niša pre no što su danas odneli čitav plen u duelu sa Jagodinom.

Superligaš iz grada na Jošanici savladao je Jagodinu rezultatom 1:0 (0:0) u odloženom meču 19. kola domaće Superlige koji je prvobitno bio zakazan za 28. novembar.

Pobedonosni pogodak za ekipu Radmila Ivančevića postigao je Predrag Pavlović u 82. minutu susreta na asistenciju Irfana Vusljanina.

Zahvaljujući današnjem trijumfu nad Jagodinom ekipa Novog Pazara se domogla jedanaeste pozicije na tabeli sa 23 boda, dok Jagodina ostaje na četrnaestom mestu sa 16 bodova.

Za vikend su na programu utakmice 21. kola domaće Superlige a današnji rivali idu na sever zemlje. Jagodina će biti gost Vojvodine, dok Novi Pazar očekuje duel sa Spartakom u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke