SL: Partizan - OFK Beograd (KRAJ)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 29.08.2015.
18:48
Izvor: Sportske.net

Nakon trijumfa nad BATE Borisovim koji nije doneo plasman u Ligu šampiona, fudbaleri Partizana savladali su OFK Beograd u okviru 8. kola Superlige Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Takmičenje: Superliga, 8. kolo
Mesto i datum: Beograd, 29.8.2015.
Stadion: Partizan
Gledalaca:
Vreme početka: 19.00

Partizan - Ž. Živković, Bandalovski, Vulićević, Balažic, Ćirković, Jevtović, Brašanac (od 74' Lukić), Ilić (od 84' Ninković), Abubakar (od 56' Trujić), A. Živković, Šaponjić

OFK Beograd - Čupić, Ješić, Planić, Savić, Ignjatijević, Damjanović, Liščević, Jovanović, Stjepanović (od 39' Gojkov), Avramovski (od 46' Rajevac), Subašić (od 74' Simić)

Odlično otvaranje utakmice od strane izabranika Zorana Milinkovića. Kontrola nad igrom i inicijativa koju su crno-beli nametnuli u uvodnim minutima meča rezultirala je pogotkom već u 6. minutu.

6' GOOOOOOOOOL!!!

Kapiten Partizana Saša Ilić povukao je loptu po levoj strani terena a potom uputio upotrebljiv centaršut u peterac OFK Beograda pa je Andrija Živković dobrom kretnjom zauzeo mesto na drugoj stativi i samo sproveo loptu u mrežu!

Nakon vodećeg pogotka Partizana fudbaleri OFK Beograda došli su do daha i počeli da prave akcije po desnoj strani ne bi li iskoristili činjenicu da Ivan Bandalovski prvi put od početka sezone igra na poziciji levog beka.

Posle nešto dužeg perioda igre Andrija Živković ulazi u šansu nakon solo prodora ali šutira pored desne stative gola Stefana Čupića.

36' GOOOOOOOOOL!!!

Pola časa nakon vodećeg gola Partizan duplira prednost! Centaršut Miroslava Vulićevića sa desne strane iskoristio je Ivan Šaponjić koji glavom šalje loptu u malu mrežu gola superligaša sa Karaburme!

Treba reći da je situacija kod drugog gola Partizana sumnjiva jer se čini da je Ivan Šaponjić bio u ofsajd poziciji pre no što se povukao i zauzeo poziciju za udarac glavom.

Prvo poluvreme u Humskoj završeno je vođstvom domaćih rezultatom 2:0. Partizan dominira a tu tvrdnju potkrepićemo podatkom da "Romantičari" za 45 minuta nisu uputili NIJEDAN udarac ka golu Živka Živkovića.

DRUGO POLUVREME

Drugu promenu u sastavu OFK Beograda videli smo na startu drugog poluvremena. Umesto Danijela Avramovskog na terenu je Filip Rajevac.

52' GOOOOOOOOOL!!!

Svega sedam minuta nakon što je počelo drugo poluvreme gosti sa Karaburme smanjuju prednost Partizana. Najpre je Branislav Subašić simulirao penal ali se sudija nije oglasio, da bi zatim levi bek OFK Beograda Nikola Ignjatijević natrčao na loptu i poslao je u bliži ugao gola Živka Živkovića!

Ako je OFK Beograd oštećen kod drugog gola, onda su sudije kod prvog gola plavo-belih napravile grešku jer nisu prekinule igru i dosudile indirektan udarac i žuti karton za Subašića. Gol svakako ide i na dušu Živka Živkovića.

Odmah nakon pogotka koji je u 52. minutu postigao Nikola Ignjatijević OFK Beograd je stvorio novu opasnu priliku ali je lopta prohujala pored desne stative posle prodora Ješića.

Odlična prilika za Darka Brašanca u 67. minutu susreta! Prošao je po levoj strani Ivan Bandalovski, asistirao za vezistu crno-belih, ali je potom usledio snažan udarac pravo u dobro postavljenog Stefana Čupića, ostalo je 2:1 za domaće.

Sedam minuta pre kraja rezervista Marko Simić imao je situaciju "1 na 1" ali mu je Živko Živković skinuo zicer pravovremenim istrčavanjem i ulaskom u šut!

Nastavlja sudija Ilija Brdar da niže greške. U 89. minutu Bogdan Planić je morao da dobije drugu javnu opomenu ali je ostao na terenu i pored prekršaja koji je nesumnjivo bio za žuti karton.

Utakmica je završena pobedom Partizana koji na kraju piše bodove a nema sumnje da će sudije biti na udaru zbog očajnog izdanja u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srcko
Saturday, 29.08.2015
20:33

Da li je Partizan ostecen u Humskoj?

avatar
ercov
Saturday, 29.08.2015
20:10

Trening utakmica bez zara i ideja koja moze samo da otera publiku sa stadiona. Moze li neko da mi objasni, sta Jeftovic igra ili bolje,sta trazi na terenu sa onakvim izdanjem !? Bandalovski ipak ne moze da igra na levom beku i to je smejurija sta se radi na tako odgovornom mestu u timu. Sa Cirkovicem odbrana deluje sigurnije i ozbiljnije ali je zato srednji red totalno otkazao ili cuvaju noge i igraju samo onoliko koliko im treba za sigurna tri boda. Drugo poluvreme mora biti mnogo bolje i efikasnije jer realno gledano ovaj sastav OFK-a je zreo za petardu.

avatar
SAMI PROTIV SVIH
Saturday, 29.08.2015
19:57

Obavezno ostaviti Bandalovskog na poziciji levog beka kao i,ako je ikako moguce,igrati bez Babinja u prvoj postavi...

avatar
STRELAC
Saturday, 29.08.2015
19:57

Ofk beograd, doso na trening utakmicu,,,hahahahha,svi pasovi prema partizanovim igracima,,,

avatar
STRELAC
Saturday, 29.08.2015
19:55

Saponjicev,gool iz ofsajdaaa?????????

avatar
Aca Stanojevic
Saturday, 29.08.2015
19:22

Tako je Andrija!! DOMINIRAJ!

avatar
Aca Stanojevic
Saturday, 29.08.2015
19:21

Kad god ne igra Petrovic mogu da gledam partizan, a da mi ne skoci secer !