SL - Novi 'hladan tuš' za Vojvodinu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.03.2016.
18:03
Izvor: Sportske.net

Fudbalerima Vojvodine ponovio se scenario iz Ivanjice i sa Banjice pošto su još jednom u nadoknadi vremena primili gol usled kojeg su ostali bez već uknjižene pobede.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Prva utakmica 26. kola Superlige Srbije odigrana je na novosadskom "Karađorđu" gde su fudbaleri Vojvodine ugostili čačanski Borac.

Novosađani su još jednom bili na pragu pobede ali je utakmica završena rezultatom 1:1 (0:0) zahvaljujući autogolu Dušana Mićića koji je pao u nadoknadi vremena.

Golove pogledajte OVDE!

Prvo poluvreme obeležila je prilično monotona igra bez većih šansi, a najbolju je imao napadač Vojvodine Nikola Ašćerić koji se nije najbolje snašao u odsudnom trenutku.

Nastavak utakmice doneo je mnogo više uzbuđenja, dva pogotka, veliki broj šansi i jedan crveni karton.

Prvu priliku u drugom poluvremenu imao je Nikola Ašćerić ali su štoper i golman Borca zajedničkim snagama uspeli da zaustave taj udarac.

Najbolju priliku za Borac propustio je Srđan Vujaklija u 57. minutu kada se našao sam ispred Nikole Perića ali je loptu poslao pored stative.

Kazna za propuštenu priliku Čačane je stigla u 71. minutu susreta nakon prekida koji je izveo rezervista Dejan Meleg. Bivši član Ajaksa uputio je oštar centaršut u peterac, a lopta nije dotakla nikoga pa je prevarila Vladimira Bajića i završila u mreži.

Strelac vodećeg gola za Vojvodinu mogao je da dotuče Borac u 76. minutu ali je neshvatljivo loše reagovao u situaciji "1 na 1" sa protivničkim golmanom.

Borac u završnici utakmice nije uspevao da stvori adekvatnu priliku za gol, ali je iznenadni udarac Balabanovića sa distance zatresao prečku i najavio da bi gosti mogli do boda.

Igrala se nadoknada vremena kada je Borac nagrađen kornerom a rezervista Bangura glavom šutirao i pogodio Dušana Mićića u glavu posle čega je lopta završila u mreži Nikole Perića.

Strelac autogola, inače bivši član Borca, u nadokandi je zaradio i crveni karton čime je kompletirao svoju ulogu tragičara.

Vojvodina je tako treću utakmicu za redom završila primljenim golom u završnici pošto su pre Borca isti udarac Novosađanima zadali i fudbaleri Javora i Rada.

Vojvodina - Perić, Lakićević, Pankov, Rosić, Nastić, Jovančić (od 73' Sekulić), Mićić, Paločević (od 59' Meleg), Trujić (od 54' Babić), Malbašić, Apšćerić

Borac - Bajić, Tanasin, Maslać, Krstić, Kostić, Todorović (od 85' Sotirović), Petraci (od 59' Vukmirović), Zorić, Balabanović, Jovanović (od 77' Bangura), Vujaklija

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 11.03.2016
19:55

kazna za kradju igraca sticece ih uvek, i ova utakmica treba biti registrovana 3:0 za Borac sluzbenim rezultatom iz dobro poznatih razloga...

avatar
quitttenkse
Friday, 11.03.2016
21:30

O kakvoj krađi igrača govoriš? Kada bi se sve krađe kažnjavale ....

avatar
Volem Vosu
Friday, 11.03.2016
23:11

Vratite nam onda pare koje ste nam ukrali za njega.

avatar
Volem Vosu
Friday, 11.03.2016
19:27

Dusan Micic ili Mica kako ga od miloste zovemo,neka udje na prvi voz za Cacak i neka se nikada vise ne vrati u Novi Sad. Takvog igraca Karadjordje jos nije video,trom,los u skoku,bez pregleda igre,nista zivo covek nema,osim sto ga Lalatovic voli. Mogao bi i Lalatovica da povede u Cacak zajedno sa njim. Velika vecina navijaca zeli da mu vidi ledja,a to se danas na stadionu moglo i cuti. Lalate,gde ti je Meri,Stepanov? Zasto Meleg ne igra od starta? Dokle Pankov? Dokle Trujic? Vodi ih sve zajedno sa tobom,ne trebate nam.

avatar
MozdaRealan
Saturday, 12.03.2016
00:20

Брате прије утакмице по Бијељини се причало да ће доћи 1-1 али озбиљно. Био сам у кладионици и гледао вас и око 60 минута једно 10 људи је одиграло х. Нисам сиуран али сумљам у регуларност ове утакмице.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 14.03.2016
14:08

i ja tvrdim da je moguce, njihovom predsedniku potrebne su pare za sankcije koje ih ocekuju kada arbitraza donese odluku o kradji igraca...

avatar
Volem Vosu
Saturday, 12.03.2016
03:43

Moguce druze,moguce. Mada mi po golovima ne deluje tako. Jeste bio autogol Micica u 92-om minutu,ali ga je zaista lopta prakticno pogodila u glavu i skrenula uz stativu. To se tako,barem po mom misljenu,ne radi ako zelis da namestis. Ali dobro,kao sto rekoh,moguce je. Pogotovo sto je pre nekoliko dana bivsi clan uprave Vose podigao sa klupskog racuna preko pola miliona evra.