SL - Nišlije osvojile i Karaburmu, Odita zaustavio Čačane, preokret u Pazaru!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.11.2015.
15:01
Izvor: Sportske.net

Zanimljivo je bilo ovog popodneva na superligaškim terenima. Gosti mnogo uspešniji.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

U prve četiri današnje utakmice 17. kola Superlige, nije viđena nijedna pobeda domaćih ekipa!

Posle prvog poluvremena činilo se da su Pazarci blizu toga, vodili su sa 1-0 protiv Mladosti iz Lučana, ali u nastavku potpuni preokret i na kraju ubedljiv trijumf ekipe Nenada Milovanovića - 1:3!

Radovojević je u 27. minutu doveo Pazarce u vođstvo, a ono je potrajalo do desetog minuta drugog poluvremena, kada je Kitanovski izjednačio na 1-1.

Isti igrač je asistirao Vajanu za potpuni preokret u 71. minutu, da bi pet minuta kasnije Kitanovski još jednom savladao golmana Zečevića, za konačnih 1:3.

Ceo plen na gostovanju OFK Beogradu na Karaburmi odneo je i niški Radnički, koji je trijumfovao rezultatom 2-0 i probio se na treće mesto na tabeli.

Mogli su ''Romantičari'' do vođstva u prvom poluvremenu, ali Jovanović nije uspeo da realizuje jedanaesterac u 33. minutu.

U nastavku, tek što je počelo drugo poluvreme, Zemljanuhin je doneo vođstvo Nišlijama, da bi pola sata kasnije Ašćerić postavio konačnih 0-2.

Golova jedno nije bilo u Subotici, gde su Spartak i Javor Matis igrali nerešeno, 0-0, a gosti iz Ivanjice su poslednjih sedam-osam minuta odigrali bez isključenog Čečarića.

Na kraju, remi i u Čačku. Drugoplasirani Borac nije uspeo da savlada ekipu Voždovca na svom terenu, iako je imao gol prednosti. Na kraju, 1-1, ali su Čačani i dalje usamljeni na drugom mestu na tabeli, iza vodeće Crvene zvezde.

Golova nije bilo sve do 71. minuta, kada je Vujaklija doneo radost domaćim navijačima, ali samo tri minuta kasnije usledio je odgovor Voždovčana, i to preko Obiore Odite, koji postavlja konačnih 1-1.

U samom finišu meča, Čačani su imali veliku priliku da ipak izbore novi trijumf, ali Vujaklija i Jevtović nisu uspeli da savladaju golmana Popovića.

Sedamnaesto kolo se nastavlja od 18 časova, kada Crvena zvezda dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 07.11.2015
20:01

pobeda Reala i to bes 4 glavna igraca, Raula, Radosa, Ace i Djuricka... neki novi klinci, neki novi klinci zadaju glavobolju mnogima...doktor fudbalskih nauka, gospodin Milan Rastavac...:)