SL: Napredak se gostio na "Vavi", Mačva pala u nadoknadi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.08.2017.
20:05
Izvor: Sportske.net

Prve dve utakmice 4. kola Super lige Srbije odigrane su u Bačkoj Palanci i Šapcu. Napredak upisao prvi trijumf, Mačva pala duboko u nadoknadi vremena.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Četvrto kolo domaćeg fudbalskog prvenstva otvoreno je duelima u Bačkoj Palanci i Šapcu gde su snage odmerile ekipa OFK Bačke i Napretka, odnosno Mačve i Radničkog iz Niša.

Napredak je stigao na stadion "Slavko Maletin Vava" posle poraza od Radnika na domaćem terenu i sa samo dva osvojena boda u prve tri utakmice što je upalilo alarm.

Izabranci Nenada Sakića danas su se pokazali u lepom svetlu i sa gostovanja u Bačkoj Palanci poneli sva tri boda zahvaljujući ubedljivom trijumf 4:1 (2:1) nad ekipom OFK Bačke.

Gosti su posle prvih 25 minuta igre stigli do dva gola prednosti preko Miloša Vulića i Nenada Šljivića, a domaćima nije pomogao gol kojim su smanjili prednost Napretka u 39. minutu.

U poslednjih 20 minuta Napredak je dovršio započeti posao i golovima Envera Alivodića i Slobodana Uroševića stigao do prvog prvenstvenog trijumfa.

OFK Bačka je ubeležila četvrti uzastopni trijumf i u ranoj fazi prvenstva nagovestila da je čeka grčkevita borba za opstanak u Super ligi.

Radnički iz Niša stigao je do sva tri boda na gostovanju u Šapcu pošto je slavio sa 2:1 (1:0) golom u šestom minutu sudijske nadoknade.

Gosti su poveli golom povratnika Milana Pavkova u 17. minutu a izjednačenje Mačvi doneo je Bojan Matić u 20. minutu nastavka.

Delovalo je da će meč biti završen podelom plena, ušlo se duboko u sudijsku nadoknadu, a onda je Radnički stigao do gola i sva tri boda na teškom gostovanju u Šapcu.

Četiri utakmice biće odigrane kasnije večeras, a sutra je na programu duel Radnika i Crvene zvezde u Surdulici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
McMilan
Wednesday, 09.08.2017
21:26

nije Macva pala, nego je uvazeni sudija Majo opet pravio sranje, pun stadion Macve skandira lopove, on se covek smeje, ali nema veze posle se cudimo sto nam klubovi ispadaju iz Evrope u prvom kolu, a stadioni prazni, ako bog da da se jednom ukine fudbal u Srbiji zemlji korupcije.

avatar
Neumoljivi Skols
Wednesday, 09.08.2017
20:28

Majo Vujovic bruka i sramota Srpskog fudbala!