SL - Napredak je HIT, Čukarički slavio posle dva i po meseca!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.10.2016.
19:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Napretka upisali su četvrtu uzastopnu pobedu u šampionatu, a petu na poslednjih šest utakmica pošto su slavili na gostovanju Novom Pazaru. Novost je i to da je Čukarički slavio posle gotovo tri meseca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Četiri utakmice 13. kola domaćeg šampionata odigrane su u subotnjem terminu od 17 časova, a pobede su slavili beogradski klubovi, kao i ekipa Napretka koja se nalazi u sjajnom nizu.

Kruševljani su "pregrmeli" još jedno neugodno gostovanje, večeras su kao gosti savladali Novi Pazar rezultatom 1:0 (1:0) golom Marka Gobeljića i tako stigli do četvrte uzastopne pobede u Superligi.

Ekipa Dragana Ivanovića probila se na četvrtu poziciju na tabeli sa 25 osvojenih bodova koliko ima i Partizan koji ima i meč manje.

Kako je već rečeno, na utakmicama odigranim u Beogradu slavile su domaće ekipe. Rad je na Banjici savladao čačanski Borac sa 2:0 (0:0) i ostavio ga na začelju tabele.

Oba gola za "Građevinare" postigao je Bogdan Mladenović i to u razmaku od svega tri minuta sredinom drugog poluvremena.

Vešću dana u domaćem fudbalu može se smatrati trijumf Čukaričkog od 2:1 (1:1) nad ekipom Metalca. Tim Gordana Petrića stigao je do druge pobede u prvenstvu posle gotovo tri meseca i trijumfa nad Bačkom u petom kolu.

Komšijski derbi u Ivanjici zavrešen je podelom bodova pošto su fudbaleri Javor Matisa i lučanske Mladosti odigrali 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke