SL: Mladost - Partizan (KRAJ)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.10.2015.
16:52
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica 15. kola Superlige Srbije odigrana je u Lučanima gde su fudbaleri Mladosti i Partizana odigrali nerešeno 2:2!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Takmičenje: Superliga Srbije, 15. kolo
Mesto i datum: Lučani, 25.10.2015.
Stadion:  FK Mladost
Gledalaca: -
Vreme početka: 17.00

Mladost: Krznarić, Pešić, Lazevski, Golemić, Živanović, Stanojević (od 82' Vajan), Gavrić, Lepović, Kitanovski (od 73' Đoković), Milosavljević, Jovanović (od 85' Bajić)

Partizan: Živković, Vulićević, Ostojić, Fabrisio, Subić, Petrović, Lukić (od 71' Ninković), Grbić, Babović, Stevanović, Božinov (od 61' Abubakar)

Počela je poslednja utakmica 15. kola domaćeg šampionata između lučanske Mladosti i Partizana. Na startu utakmice prekršaj na polovini crno-belih u korist Partizana, a onda i prvi nalet gostujućeg tima koji je završen neupotrebljivim centaršutem Stefana Babovića iz kornera.

Uvodini minuti susreta protiču uz veliki broj prekida usled grube igre domaćeg sastava. Već sada se vidi da će i nedovoljno dobar teren predstavljati problem za igrače oba tima. Prvi udarac na utakmici beležimo u 9. minutu ali je pokušaj Nebojše Gavrića završio visoko preko gola Partizana.

10' GOOOOOOOOOOOOL!!!

Samo minut nakon prvog udarca na utakmici Mladost stiže do prednosti! Loša reakcija Fabrisija na levom boku omogućila je Kitanovskom da ubaci loptu u šesnaesterac gde Miloš Lepović iz drugog pokušaja ubacuje loptu u mrežu i dovodi domaćina u prednost!

Gol možete pogledati OVDE!

Vrlo brzo nakon primljenog gola Partizan je mogao do izjednačenja ali je prosto neobjašnjivo šta su Valerij Božinov i Saša Lukić uspeli da promaše. Alen Stevanović je šutirao sa leve strane, na odbijenu loptu je natrčao Bugarin ali je loše zahvatio loptu, da bi iz trećeg pokušaja Saša Lukić šutirao u okvir gola ali je Aleksandar Živanović loptu izbacio sa gol linije!

Još jedna ogromna prilika za Partizan, ovoga puta nakon udarca Nemanje Petrovića sa dvadesetak metara. Lopta je uz jako čudnu putanju završila na prečki i tako sprečila Petrovića da postigne spektakularan pogodak!

Posle kornera u 18. minutu Mladost stiže do prilike da duplira prednost. Prvi udarac je izblokirao neko od defanzivaca Partizana, da bi Miloš Lepović glavom tukao u okvir gola ali je Živko Živković sačuvao mrežu.

Nižu se prilike jedna za drugom! Alen Stevanović je još jednom testirao Nemanju Krznarića koji baš kao i u 14. minutu uspeva da odbrani udarac po zemlji.

Kraći prekid utakmice u 27. minutu kako bi se Aleksandru Subiću ukazala pomoć. Levi bek Partizana žali se na povredu levog stopala pa ostaje da se vidi da li će nastaviti meč.

Vratio se levi bek Partizana u igru, a nedugo zatim oprobao je udarac sa distance. Lopta je završila visoko preko prečke. Partizan sada napada svim silama ali golman Mladosti uspeva da sačuva mrežu a samim tim i prednost svog tima.

Odlično je Alen Stevanović ispratio kretanje Aleksandra Subića ali je levi bek Partizana suviše oklevao pa je prilikom pokušaja centaršuta izblokiran usled čega je propala dobra prilika koju su crno-beli napravili u 33. minutu.

Šest minuta pre isteka regularnog toka prvog dela igre Stefan Babović i Nemanja Petrović izvode pomoćnu igru prilikom petog kornera a potonji preciznim centaršutem pogađa Miloša Ostojića u glavu ali štoper Partizana šutira preko prečke.

Napadi Partizana prekinuti su u 43. minutu kada domaćin izvodi kontraudar ali Živko Živković uspeva da interveniše i tom prilikom dobija udarac u glavu. Posle ukazane pomoći golman crno-belih nastavlja utakmicu.

Sudijska nadoknada iznosi dva minuta zbog intervencija Partizanovog medicinskog tima kod povreda Subića i Živkovića. Završeno je prvo poluvreme. Mladost vodi sa 1:0 pošto Partizan nije uspeo da iskoristi nijednu od mnogobrojnih prilika.

DRUGO POLUVREME

Sudija Milan Ilić dao je znak za početak drugog poluvremena. Nema promena u dvema ekipama a Partizan stiže do prvog udarca u nastavku u 47. minutu. Stefan Babović je šutirao pored gola.

48' GOOOOOOOOOOOOL!!!

Stiže Partizan do izjednačenja u ranoj fazi drugog poluvremena. Aleksandar Subić centrirao je na drugu stativu gde Valerij Božinov glavom šutira i pogađa okvir gola a nakon još jednog pokušaja Bugarina lopta stiže do Stefana Babovića koji na lucidan način šalje loptu u mrežu Mladosti za 1:1!

Gol možete pogledati OVDE!

Još jedan sjajan pokušaj Stefana Babovića u 56. minutu. Vezista crno-belih izveo je slobodan udarac sa desne strane a lopta je posle intervencije Nemanje Krznarića završila u korneru.

Na isteku sat vremena igre Valerij Božinov dobro upošljava Sašu Lukića koji biva izblokiran, a nakon toga Alen Stevanović šutira nekontrolisano preko prečke. Odmah nakon te akcije Valerij Božinov ustupa mesto na terenu Abubakaru Oumaruu.

Stiže Partizan do nove kvalitetne prilike za postizanje gola. Alen Stevanović je dobio dubinsku loptu koju je sjajno primio a potom i povukao dobar for ali je jako loše šutirao pa Nemanja Krznarić uspeva da uhvati loptu bez problema.

Trener Partizana Ljubinko Drulović pravi novu promenu u 71. minutu susreta. Poslednjih 20 minuta meča na terenu će provesti Nikola Ninković koji je zamenio Sašu Lukića.

Nije Mladost uspevala da ugrozi gol Partizana od početka drugog poluvremena, a onda je najbolji strelac superligaša iz Lučana Saša Jovanović zahvatio loptu nakon kornera i poslao je tik iznad prečke. Mnogo sreće sada za ekipu Ljubinka Drulovića.

Dosta prekida u ovim trenucima na sredini terena što nikako ne odgovara gostima koji jure pobedu.

81' GOOOOOOOOOOOOL!!!

Jedan od najboljih pojedinaca na večerašnjem meču u redovima Partizana biva nagrađen za trud. Sve je sam uradio Petar Grbić, prošao po desnoj strani, vukao do gola a onda matirao Krznarića udarcem u bliži ugao gola koji je ostao nebranjen!

Gol možete pogledati OVDE!

Pokušava sada promenama Neško Milovanović da trgne svoju ekipu kako bi eventualno stigli do izjednačenja i boda u duelu sa aktuelnim šampionom.

89' GOOOOOOOOOOOOL!!!

Prekršaj je u 88. minutu napravio Fabrisio Dornelas a onda je Nebojša Gavrić šutirao snažno po zemlji pored živog zida i prevario Živka Živkovića koji se loše postavio u ovoj situaciji!

Gol možete pogledati OVDE!

Kraj utakmice, Mladost je produbila krizu šampiona Srbije koji nastavlja da posrće u domaćem prvenstvu. Utakmica u Lučanima završena je rezultatom 2:2!



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MozdaRealan
Sunday, 25.10.2015
23:33

Iskreno gledao sam Partizan i stvarno ocajno igrate i niste zasluzili pobjedu. Lucani zasluzili najmanje bod

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Sunday, 25.10.2015
20:56

Ocekivano i realno.

avatar
ujka Vanja
Sunday, 25.10.2015
20:15

Revolte u upravi nam sede trojanski konji koji su tu postavljeni bas da bi predali titulu.Oni da imaju bar trunku morala podneli bi ostavke kolektivno,jos kad je bilo +7 razlika za Zvezdaspor.Ali oni nece otici cak ni da se okupimo i da ih pritiskamo da podnesu ostavke.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
20:27

Reci mi nesto sto ne znam:-D Zar nisam ja i pre izbora pisao protiv njih, zar nisam svaku priliku koristio da upozorim na te stetocine?! Videcete, ista prica ce biti i u kosarci, sluzicemo kao ikebana i vreca za udaranje, a onda ce preci i na vaterpolo koji je poslednji bastion. Necemo dobiti nazad vlasnistvo nad stadionom i to ce nam biti kraj.

avatar
degrobarizator
Sunday, 25.10.2015
21:13

Nisu trojanski, naprotiv obicni da obicniji ne mogu da budu. A Zvezdaspor je fudbalska masina za partizangirligi. Priznaj sebi, makar nasamo, da vam je tim cist raspad i bice ti mnogo lakse.

avatar
Zvezdu Srbija voli
Sunday, 25.10.2015
20:06

Mladost me je danas mnogo razocarala jer ne mogu da verujem da im je onakav partizan otkinio bod.

avatar
33
Sunday, 25.10.2015
19:59

NIJE TRENER PROBLEM. Loš igrački kadar i NIKADA gora uprava!

avatar
Branislav
Sunday, 25.10.2015
19:57

Hahahahaha, mnogo smo jaki! :D

avatar
Teleoptik 162km
Sunday, 25.10.2015
19:01

Babovic sest pogresnih zadnjih paseva za prvih petnaest minuta, sta treba vise ocekivati.

avatar
partizan
Sunday, 25.10.2015
18:44

Petrovic odlicno igra zadnjeg veznog

avatar
svojnasvome
Sunday, 25.10.2015
18:31

Kakav trener bre...u lopovskoj upravi je problem.....nema srece dok su ti namesteni mafijasi u upravi...kakav bre vazura i vucelic.....kakve oni veze imaju sa upravom sportom partizanom fudbalom.....

avatar
Nikola Nikola
Sunday, 25.10.2015
18:24

Karma je čudo! Za sve ovo je krivo ono teranje podlo teranje Marka Nikolića - najboljeg trenera Partizana u poslednjih XX godina i, što je još važnije, a to je ono šta je ovoj upravi smetalo, čovek je koji ima svoja ja.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
19:00

Isto to vazi i za Duleta Vujosevica, tek ta losa karma sto ce da nas prati jos dugo...

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
18:20

Boze, ima li te?

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
18:16

Mi ne da nemamo zamenu za zadnjeg veznog nego nemamo ni prvu opciju za tu poziciju, sta jos treba da nam se desi da bi svi krenuli da teraju ove stetocine?! Isto vazi i za kosarku, nista ni tamo nije bolje...

avatar
Ivan Micic
Sunday, 25.10.2015
19:04

Sačekaj da se završi drugo poluvreme,pa onda sudi Revolte.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
20:28

Nisu ti objavili, napisi ponovo ako te ne mrzi...

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
19:28

Neka, dovoljno sam video i danas i u prethodnom delu prvenstva.