SL - Marinković matirao Rad

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.10.2015.
15:53
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Voždovca upisali su peti ovosezonski trijumf u Superligi pošto su u prvoj utakmici 16. kola domaćeg šampionata savladali ekipu Rada u malom gradskom derbiju.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Drugi deo sezone u domaćem fudbalskom šampionatu počeo je na vrhu tržnog centra "Stadion" gde je ekipa Voždovca ugostila gradskog rivala sa Banjice.

Voždovac je golom Nenada Marinkovića u 32. minutu slavio rezultatom 1:0 (1:0) i tako nastavio sjajnu rezultatsku seriju započetu remijem sa Jagodinom u 12. kolu.

Jedini pogodak na meču viđen je na početku poslednje trećine prvog dela igre kada su Adamović i Pavlović iskombinovali na sredini, da bi potonji sjajno uposlio Nenada Marinkovića koji je podboo loptu i matirao nemoćnog Budakovića.

Na taj način Voždovac je stigao do treće pobede na poslednjih pet utakmica što je ekipi Bratislava Živkovića omogućilo selidbu u gornji deo tabele.

"Zmajevi" trenutno zauzimaju sedmo mesto na tabeli sa 21 bodom, dok je Rad nastavio slobodan pad. "Građevinari" su upisali sedmi uzastopni poraz računajući i neuspeh u Inđiji u okviru 1/16 finala nacionalnog Kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke