SL - Kiks Rada, ''Lalama'' napunjena mreža u Čačku!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.09.2015.
16:55
Izvor: Sportske.net

''Građevinari'' prekinuli sjajnu seriju, Vojvodina doživela novi poraz, ovog puta u Čačku protiv Borca, koji se probio u sam vrh tabele. U Nišu bez pobednika.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Poput Partizana, i ekipa Vojvodine je u sve većoj rezultatskoj krizi ove jeseni. Novosađani su danas u 11. kolu Superlige doživeli ubedljiv poraz od Borca u Čačku rezultatom 4-2.

Domaći tim je poveo već u 11. minutu golom Vujaklije, a samo trinaest minuta kasnije, vođstvo Borca duplirao je Filip Knežević - 2:0.

Nadu Vojvodini da bi ipak mogla da izbegne poraz vratio je Paločević, a početkom drugog poluvremena usledio je i izjednačenje u režiji Mirka Ivanića - 2:2.

''Mirisalo'' je u tim trenucima na preokret, ali tako nije mislio danas odlični Filip Knežević, koji je u 71. minutu postigao svoj drugi pogodak, za vođstvo od 3-2, da bi trijumf Čačanima osigurao Micić u poslednjim minutima utakmice - 4:2.

Borac je ovim trijumfom pretekao Vojvodinu na tabeli i trenutno zauzima treće mesto sa 18 bodova.

Neprijatno je iznenadio i Rad, koji je nekoliko dana posle osvojenog boda u Humskoj, i odlične serije rezultata u poslednje vreme, danas poražen na svom terenu od ekipe Metalca sa 1-0.

Gol koji je Milanovčanima doneo sva tri boda postigao je Mladenović u 19. minutu utakmice.

Jedina današnja utakmica bez golova odigrana je u Nišu, gde je domaći Radnički podelio bodove sa ekipom Jagodine - 0:0.

Podsetimo, 11. kolo kompletiraće ekipe Voždovca i Partizana koje od 16 časova igraju na Vračaru. Tekstualni prenos te utakmice možete da pratite OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ujka Vanja
Monday, 28.09.2015
00:38

Gle Vosa izgubi od Borca 4-2,a nama da 3 gola u Novom Sadu,napune nam gosu Zivkovica,daju mu gol iz auta prakticno,a u Cacku pracka Stanisavljevica zakazala.Otkud to?

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 27.09.2015
17:46

Dokle vise ovakvi promasaji, precke, i bunker gostiju... dajte svako kolo da Radnicki igra sa blizancima, bili bi prvi, ovako 5-6 mesto realnost, ne moze bez pravog napadaca...

avatar
Gorann
Sunday, 27.09.2015
18:16

Eh sad. I blizanci igraju protiv bunkera. Dajte Zvezdi svako kolo da igra protiv Partizana, ne bi boda izgubili.

avatar
Gorann
Monday, 28.09.2015
18:04

Taj Metalac je sa nama odigrao maksimalno pozrtvovano, da ne kazem krvnicki, dok je sa vama maksimalno opusteno. Radnicki zamalo da pobedimo da je Katai pogodio penal. To su nasa jedina dva kiksa ove sezone dok ste se vi mucili sa Spartakom, OFKom, Vozdovcem, kiksali protiv Rada, Radnickog, Novog Pazara, Crvene zvezde i Vojvodine.

avatar
ujka Vanja
Monday, 28.09.2015
00:39

Igrajte vi protiv Metalca i Radnickog,njih niste uspeli da pobedi,protiv Radnickog ste umalo izgubili,a sudija se umesao kad je djavo odneo salu.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 27.09.2015
18:31

Radnički Niš i Vojvodina kao da imaju kompleks rotiv timova koji su na papiru slabi, zato ne možete da se uključite u borbu za titulu.