SL - Kaluđerović pokvario Vošino rođendansko slavlje

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.03.2016.
15:01
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine prokockali su dva gola prednosti na gostovanju Radu, a bivši fudbaler novosadskog superligaša Andrija Kaluđerović pokvario je slavlje crveno-belih golom u poslednjem minutu utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prva utakmica nedeljnog dela programa 25. kola u Superligi Srbije odigrana je na stadionu "Kralj Petar I" na Banjici gde je Rad ugostio ekipu Vojvodine.

Utakmica je završena nerešenim rezultatom 2:2 (0:1) iako je Vojvodina bila na pravom putu da 102. rođendan proslavi pobedom na neugodnom gostovanju.

Golove pogledajte OVDE!

Gosti iz Novog Sada odlično su otvorili susret pošto su nakon prekida koji je izveo Siniša Babić u 17. minutu stigli do gola preko Lazara Rosića. Defanzivac Vojvodine glavom je probio golmana Rada i doneo prednost ekipi Nenada Lalatovića.

Desetak minuta nakon vodećeg gola asistent Siniša Babić šutirao je u Budakovića, a isti igrač je u 34. minutu poslao loptu tik pored desne stative.

Početak drugog poluvremena obeležile su prilike Andrije Kaluđerovića i Marka Stanojevića, ali je onda Vojvodina šokirala "Građevinare" preko Nikole Ašćerića koji se sjajno snašao u petercu domaće ekipe nakon asistencije Filipa Malbašića.

Činilo se da će gosti uspeti da upišu tri boda na gostovanju Radu, ali su "Građevinari" uneli neizvesnost u meč pogotkom Nikole Maraša u 65. minutu posle odlično izvedenog kornera Marka Stanojevića.

U završnici susreta Vojvodina je morala da stavi tačku na pobedu, a kako Nikola Trujić i Nikola Ašćerić nisu iskoristili šanse u kojima su se našli usledila je kazna.

Igrao se poslednji minut utakmice kada je bivši napadač Vojvodine Andrija Kaluđerović pogodio mrežu Nikole Perića za veliko slavlje "Građevinara".

Kod izjednačujućeg gola Rada pogrešio je mladi defanzivac Vojvodine Radovan Pankov, a Arsenijeviću nije bilo teško da uposli Kaluđerovića koji je povratničkim prvencem doneo važan bod ekipi Rada.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
slaninar
Tuesday, 08.03.2016
09:10

Djumi za tim menadzera... ovo je strasno, Vosa se nikada nije branila. Mislim da nikada nismo ovako defanzivno igrali. Umesto kod 2-0 da ih napunimo on se povlaci... Nema covek smisla za igru. posed lopte nam je u svakoj utakmici manji od protivnika ejjjj, pa ti vodis Vojvodinu bre!!!

avatar
Volem Vosu
Sunday, 06.03.2016
18:04

I opet kukavicka igra kukavickog trenera Tralalatovica. U situaciji kada Rad napada i otvara nam sansu da ih dokrajcimo iz kontri,ti vadis krilo i ubacujes treceg,TRECEG, zadnjeg veznog! To nema nigde covece. Hvala Bogu pa nije bilo Jovancica i Vukcevica. Trujic na pripreme ponovo,nema on snage za vise od pola sata,nije ni cudo sto ga je Partizan pustio. Pankov tragikomican,valjda ce neko ponuditi neke pare za njega,vidno je nezainteresovan za igru,a nije los igrac.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 06.03.2016
18:03

rezultat ove utakmice treba da bude 3:0 sluzbenim rezultatom u korist Rada jer je Vojvodina igrala sa igracem koji je ugovorom vezan za drugi klub i to je druga zaredom utakmica a po svim pravilima UEFA i FIFA treba kazniti klub jos vise... dokle drskosti i podmuklosti pa i ako si predsednik zajednice klubova???

avatar
slaninar
Tuesday, 08.03.2016
09:07

kako i cime je vezan za drugi klub?

avatar
slaninar
Friday, 11.03.2016
09:02

pa da bi potpisao za drugi klub sa prvim mora raskinuti ugovor ne? nI ako je raskinuo kako moze biti vezan za bilo koji klub? A vidim da ovde svi sve znaju, kada je kome placena plata, stanarina... kao da sedite za zapisnickim stolovima i delite uplatnice.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 08.03.2016
11:17

ugovorom do 2017. godine, isplacenom platom i za februar 2016. iako je nije zaradio, jer je pobegao iz kluba a placena mu je i stanarina za taj mesec, pa sad ti i ostali vidite ko je ovde posten a ko mulja...

avatar
slaninar
Tuesday, 08.03.2016
09:07

kako i cime je vezan za drugi klub?

avatar
El Diablo
Sunday, 06.03.2016
16:22

2-0 najopasnii rezultat i dalje. :)Vosa od kad je prodala Stanisavljevica i Ivanica ne moze da se sastavi.Nisu nikoga pobedili u ova 3 kola prolecnog dela.