SL - Javor i dalje u krizi, drugi trijumf Radnika

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 24.10.2015.
20:24
Izvor: Sportske.net

Poslednje dve utakmice subotnjeg dela programa 15. kola Superlige Srbije odigrane su u Ivanjici i Surdulici. Javor nije izašao iz krize ali je izbegao poraz, dok je Radnik stigao do druge pobede u elitnom društvu.

radnikfc.wix.com
radnikfc.wix.com

Povezane vesti

U senci derbi susreta 15. kola Superlige Srbije večeras su u Ivanjici i Surdulici odigrane poslednje dve utakmice zakazane za subotu.

Javor je u Ivanjici ugostio Jagodinu sa kojom je remizirao rezultatom 1:1 (0:1) čime je ekipa Aleksandra Janjić produžila niz bez pobede.

Gosti iz Jagodine do prednosti su stigli u 37. minutu golom Uroša Nikolića a dva minuta pre tog gola Marko Kolaković je zaradio crveni karton pa je tim Miljojka Gošića u nastavku imao i brojčanu prednost.

Domaćin je i pored pomenute otežavajuće okolnosti stigao do boda pošto je Stefan Dražić postavio konačnih 1:1 u 78. minutu susreta. Pogodak Stefana Dražića ostaće upamćen kao prvi koji je ekipa Javora postigla pod svetlošću reflektora na domaćem terenu.

Nošeni sjajnim Slavišom Stojanovićem fudbaleri Radnika upisali su drugu pobedu u elitnom društvu.

Surduličani su na domaćem terenu savladali Novi Pazar rezultatom 2:0 (2:0) u meču u kojem je pitanje pobednika rešeno već u prvom delu igre.

Sa dva gola Slaviša Stojanović je doneo nova tri boda ekipi Miloša Veselinovića koja je od 58. minuta imala i igrača više pa joj nije bilo teško da sačuva stečenu prednost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke