SL - Javor i dalje posti kraj Moravice

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.10.2015.
16:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Javor Matisa i Novog Pazara podelili su plen u drugoj utakmici 16. kola domaćeg šampionata odigranoj na stadionu kraj Moravice.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Superligaš iz Ivanjice nastavio je seriju loših rezultata u Superligi Srbije pošto je vezao osmi uzastopni susret na kojem nije ostvario pobedu.

Javor Matis je u drugom meču 16. kola domaćeg šampionata ugostio Novi Pazar a utakmica je završena nerešenim rezultatom 1:1 (0:0) iako je ivanjički sastav pre samo dva dana kao gost slavio u gradu na Jošanici.

Gosti iz Novog Pazra stigli su do vođstva u 53. minutu susreta golom Vladimira Radivojevića, a remi Javoru doneo je Uzbekistanac Husnidin Gafurov u 60. minutu meča.

Novi Pazar je juče promenio trenera pa Radmilo Ivančević nije uspeo da dobije neophodne papire kako bi sa klupe predvodio ekipu, ali to nije smetalo njegovom timu da odnese bod sa stadiona kraj Moravice.

Javor je još jednim remijem nastavio seriju mečeva bez trijumfa koja sada iznosi osam utakmica, dok je poslednju pobedu na domaćem terenu ekipa Aleksandra Janjića zabeležila još 16. avgusta protiv OFK Beograda.

Nakon današnje podele bodova Javor Matis zauzima petu poziciju na tabeli sa 25 osvojenih bodova, dok Novi Pazar ostaje ispod crte za plej-of sa pet bodova manje od Ivanjičana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke