SL - Golova ni za lek, kartona kao pleve!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.03.2016.
16:04
Izvor: Sportske.net

Neverovatno ali istinito zvuči podatak da je samo jedan gol viđen na četiri utakmice 25. kola Superlige Srbije koje su igrane u nedelju od 14 časova.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Četiri utakmice 25. kola domaćeg fudbalskog šampionata odigrane su u terminu od 14 časova, a publika koja je otišla na stadione u Čačku, Surdilici i Beogradu nije imala šta da vidi.

Na četiri susreta postignut je samo jedan pogodak i to na utakmici koja je odigrana na Banovom Brdu, gde je domaći Čukarički savladao Javor Matis pogotkom Andrije Pavlovića u 56. minutu susreta.

"Brđani" su na taj način prekinuli seriju od šest utakmica bez trijumfa, pošto su poslednju pobedu ostvarili 28. novembra na gostovanju OFK Beogradu.

Na utakmicama Borac - Spartak, OFK Beograd - Novi Pazar i Radnik - Metalac nije bilo golova, ali je zato na sva četiri susreta ovog popodneva kartona bilo "za izvoz".

Arbitri su na četiri susreta pokazali 26 žutih i 2 crvena kartona što je divan prosek od sedam kartona po jednom meču.

Poslednja utakmica 25. kola domaće Superlige igra se u Nišu od 19 časova gde se sastaju Radnički i Partizan, a podsećamo da je prvi meč nedeljnog dela programa završen remijem Rada i Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke